Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Oglak erkegi beni cok sever ama ben onlari sevmem djjs kadinlarini tanimiyorum pek ama oglak genel olarak mantik insanidir bu yonden ortaklik olabilir
Evet mantık insanı bir de burç sırasında da oğlaktan sonra kova geliyor yakın burçların birbirinden etkilendiğini duymuştum. Buarada oğlak erkeğini ben de sevmem adlffl

Has be has yengeçim yükselenimde yengeç. Tüm özelliklerini taşıyorum.. Çok duygusalım, yaş gözümün ucundadır herzaman tam bir evcimenim evime eşime çocuklarıma eşyalarıma tabaklarıma bile aşığım desem yeridir.. Çok alınganım kendimle dalga geçmeyi severim ama bunu başkası yaptığında kırılırım. Herkesle anlaşabilirim her ortama uyum sağlarım sevdiklerimi kırıp incitmekten çok korkarım çok anaç sahiplenici bi ruha sahibim.
Şimdi gelelim diğer yüzüme çok kıskancım şüpheciyim gizli gizli takip eder yakalarım ama karşımdakinin ruhu duymaz..
Yalana asla tahammül edemem bişeyden işkilleniyosam mutlaka vardır altında bişey..
Herkesi dinlerim saygı duyarım tamam derim ama herzaman bildiğimi okurum
Uzun uzun tartışmaları sevmem sessiz kalıp gıcık bi gülümsemeyle karşımdakini deli edebilirim..
Ağzımdan çıkanlara hakim olabilirim ama mimiklerimi kontrol edemem asla
Ruh halim çok değişken bazen aşırı melankolik bazen aşırı eğlenceli olabilirim..
Ve son olarak drama bizim göbek adımız

Yettim
Dış görünüşe önem veririm, doğru.
Nabza göre şerbet de kısmen doğru ama ikiyüzlülük olarak değil tabii ki, bazen kimseyi kırmamak ve ortamı germemek için ılımlı yaklaşmak diyebiliriz.
Ortamda öne çıkmak için kimseyi bozmam, öyle yapanların ağzına tükürürüm aksine
Evet, başka soru?

Terazi burcuyum, yükselen burcum da terazi. Kolay uyum sağlarım, tam uyum adamıyım sohbet etmeyi severim, adalet sağlansın yeter ki diye kolumu koparıp veririm o derece
Misal en yakın arkadaşım bile tanımadığım biriyle ilgili konuşsa ama o burada değil ondan dinleyemiyorum diye ortalığı yıkıyorum
İnsanlarla kolay anlaşırım, müziktir resimdir abidik gubidik sanat şeylerine bayılırım

Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor. Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )

kuzeniyle fingirdeyen ben değilim ama ben de gelemedim. gelseydim azıcık? minnacık geliym mi ben de? nolur

Güneş Terazi
Yükselen Yay
Alçalan Ikizler
Ay burcu Yay

Lunapark gibiyim, tüm delileri haritamda toplamışım, kova eksik, o da ay düğümüm zaten
Güneş terazi
Yükselen yay
Ay da Balık(pühh)
Ay bozdu beni. Teraziler bu dünyaya gelmiş bir lütuftur. Diğer 11 burç öpüp başına koymalı.

Başak, yükselen Aslan... Başak'tan taşıdığım tek özellik; çok çıkmaza girdiğim konularda mantığımı ön planda tutarım. Başka da bi cacık almamışım, gerisi Aslan... Gelim mi
Başak mı eski flörtüm. Buraya destan yazardım ama neyse. Zor bir burç. Çekilecek çile değilsiniz belki aslandan yirtmiş olabilirsin

Akrep?

Ben inanmıyorum bunlara diycem o zaman defol git diyeceksin o yüzdenn demiyorum

ben gidip gidip astrolojik harita baktırıyorum sırf "aha bu da olmadı" demek için... ve dandik insanlara da baktırmıyorum.

ben eşimle asla evlenmeyecektim, hatta barışmayacaktım falann ve bir kaç farklı kişiye sordum bu soruyu, kimisi ık mık etti barışmayacaksın dememek için...
En son tersi çıkıyor diye çocuk meselesi için baktırdım. kadın dedi ki biraz uğraşacaksınız bu biraz uzun zaman alacak ama vazgeçme falan dedi. haah dedim tamam ben hemen hamile kalırım, kaldım. 15-20 gün yoktur arasında bilmem anlatabiliyorum mudur
Başak mı eski flörtüm. Buraya destan yazardım ama neyse. Zor bir burç. Çekilecek çile değilsiniz belki aslandan yirtmiş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…