- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.892
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Oglak erkegi beni cok sever ama ben onlari sevmem djjs kadinlarini tanimiyorum pek ama oglak genel olarak mantik insanidir bu yonden ortaklik olabilirAsldlfl kendini bilen insanların hastasıyım. Bazı saydığın şeyler bende de var ama ben oğlağım
Evet mantık insanı bir de burç sırasında da oğlaktan sonra kova geliyor yakın burçların birbirinden etkilendiğini duymuştum. Buarada oğlak erkeğini ben de sevmem adlfflOglak erkegi beni cok sever ama ben onlari sevmem djjs kadinlarini tanimiyorum pek ama oglak genel olarak mantik insanidir bu yonden ortaklik olabilir
Yettim
Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor.Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )
Güneş teraziGüneş Terazi
Yükselen Yay
Alçalan Ikizler
Ay burcu Yay
Lunapark gibiyim, tüm delileri haritamda toplamışım, kova eksik, o da ay düğümüm zaten
Terazi burcuyum, yükselen burcum da terazi. Kolay uyum sağlarım, tam uyum adamıyımsohbet etmeyi severim, adalet sağlansın yeter ki diye kolumu koparıp veririm o derece
Misal en yakın arkadaşım bile tanımadığım biriyle ilgili konuşsa ama o burada değil ondan dinleyemiyorum diye ortalığı yıkıyorum
İnsanlarla kolay anlaşırım, müziktir resimdir abidik gubidik sanat şeylerine bayılırım
Burcuna bağlı.kuzeniyle fingirdeyen ben değilim ama ben de gelemedim. gelseydim azıcık? minnacık geliym mi ben de? nolur
Ya biz varya harika bir şeyizGüneş terazi
Yükselen yay
Ay da Balık(pühh)
Ay bozdu beni.Teraziler bu dünyaya gelmiş bir lütuftur. Diğer 11 burç öpüp başına koymalı.
Bilmemen hayrına olur biz biliyoruz seniOglak burcuyum
Bildiklerim bu kadar
Burcuna bağlı.
Başak mı eski flörtüm.Başak, yükselen Aslan... Başak'tan taşıdığım tek özellik; çok çıkmaza girdiğim konularda mantığımı ön planda tutarım. Başka da bi cacık almamışım, gerisi Aslan... Gelim mi
Akrep?Ay noldu o kuzenseverin son durumu abisi ogrenmis mi jdjdj
Pek insan sevmem, bazen de cok sosyalim.
Sagligima dikkat ederim.
Ikna kabiliyetim cok yuksektir, karsimdakini kelimelerimle etkiler fikrini hemen degistirebilirim (istersem).
Bilincli manipulasyon yaparim (pozitif bicimlerde, kotuye kullanmam).
Hayata karsi cok sert bir durusum vardir, belli basli keskin cizgilerim vardir, gecmek cok zordur fakat bu durumu asabilene pamuk gibi seker gibi olurum (ask ya da arkadaslik fark etmez)
Asiksam cok severim (kopek gibi).
Sevdigim kisi bana yanlis yaparsa once biriktirir, en yumusak aninda buz keser uzar giderim (domuz gibi sjsj bu huyumu cok seviyorum)
Bircok seyi anlarim ya da mutlaka sezerim ama genelde anlamamis hatta saf rolu yaparim (boyle yasamak daha kolay).
Iliskilerde seffaf dengeli ve mantikli tarafim. Istersem romantik olurum ama asla suyunu cikarmam.
Sizce ben hangi burcum?
Hadi astrologlar bakalim yuzde kac astrologsunuz sjsjsj
Yok kiz sinsi miyim benAkrep?
Kovalar aşık olmaz. Ben bunu kabul etmiyorumYok kiz sinsi miyim benkova
Başak mı eski flörtüm.Buraya destan yazardım ama neyse. Zor bir burç. Çekilecek çile değilsiniz belki aslandan yirtmiş olabilirsin
1 kere asik olur ya da, gerisi bos vallahiKovalar aşık olmaz. Ben bunu kabul etmiyorum
Ne kadar kova tanıdıysam hepsi çok pratik zekalı insanlardı. Ben kovaları çok mantıklı ve zeki buluyorumYok kiz sinsi miyim benkova