- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Neden akrep dediniz?
Neden basak dediniz?
Akrep burçlarının bakışları çok etkileyici oluyorAkrep burcuyum çok alıngan ve kaprisliyim. Birazda kaçık olabilirim. Bi de trip atıyorum çokça. Tşk.
Öyle hissettimNeden basak dediniz?
Güzel gözlüyüm doğrudur hahahahaAkrep burçlarının bakışları çok etkileyici oluyor
Eşim akrep, resmen ondan bir parça anlatılmış gibi yazdıklarınNeden akrep dediniz?
Valla akreple alakam yok ne alcalan ne yukselenEşim akrep, resmen ondan bir parça anlatılmış gibi yazdıkların
Başak burcu olup mükemmel olma ihtimalin yok hocam onu unut bı kereBaşak burcuyum. Mükemmelim. Yükselenim aslan. Mükemmelliğime herkes hayran. Tam bir starım.
Hahahha tam olarak iki burcun karışımından böyle gıcık bir şey çıktı gerçekten.
Basak degilimÖyle hissettim
Aslan yükselenli mükemmel bir insanım. Ama benden başka kimse mükemmel değil işte. Benim de sorunum bu. Kimsenin mükemmel olamadığı bir dünyada mükemmel olmak çok büyük bir sorun.Başak burcu olup mükemmel olma ihtimalin yok hocam onu unut bı kere
BalıkBasak degilim
Ay niye kızdın geyik yapıyoruz.
Geyiğine kızdım hmm der gibi. Bir de annem aslan çok travmam var maalesef. Bakma yani kendi kendimeAy niye kızdın geyik yapıyoruz.
Oglak burcuyumEvet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor.Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )
Ay benim eşim aslan, yükseleni de aslan. Eleştiri kabul etmeyen bir aslan ve devamlı eleştiren bir başak aynı evde ve üstüne üstlük benim de yükselenim aslan. Evliliğin 12. yılı. Bence madalyayı hak ettik biz.Geyiğine kızdım hmm der gibi. Bir de annem aslan çok travmam var maalesef. Bakma yani kendi kendime
Siz olumsuz yorum hic yok demissiniz kendimi biraz gomucem simdi
Asldlfl kendini bilen insanların hastasıyım. Bazı saydığın şeyler bende de var ama ben oğlağımSiz olumsuz yorum hic yok demissiniz kendimi biraz gomucem simdi
Takintiliyim. (Turkce kullanimina, kelime secimlerine)
Bazi konularda sekilciyim, markaciyim bi miktar kapitalizmin kopegiyim
Bazen cok istedigim seyler icin kilimi bile kipirdatmam ama olsun diye ayagimi yere vura vura aglarim tabiri caizse, hafif simariklik da var
Dusuk dozda bencilim, belli basli saglik sorunlarim var, onlari etkileyen durumlar soz konusu oldugunda yanimda kim olursa olsun fark etmez kendimi dusunurum (mecburen)
Dikkat daginikligim var assiri, biri benden bi sey rica etse yapmayi unutuyorum ama sorumluluklarimi asla unutmam
Bilmislik tasliyorum. Bilgiden geciyo bazen her sozum, ortama gereksiz tonla bilgi salan o kisi benim. Annem bile gicik oluyor bazen sjsjs
Artik anlasildi bence burcum ya soyliyim yine de kova
Yengeçsin ya ahahahAy noldu o kuzenseverin son durumu abisi ogrenmis mi jdjdj
Pek insan sevmem, bazen de cok sosyalim.
Sagligima dikkat ederim.
Ikna kabiliyetim cok yuksektir, karsimdakini kelimelerimle etkiler fikrini hemen degistirebilirim (istersem).
Bilincli manipulasyon yaparim (pozitif bicimlerde, kotuye kullanmam).
Hayata karsi cok sert bir durusum vardir, belli basli keskin cizgilerim vardir, gecmek cok zordur fakat bu durumu asabilene pamuk gibi seker gibi olurum (ask ya da arkadaslik fark etmez)
Asiksam cok severim (kopek gibi).
Sevdigim kisi bana yanlis yaparsa once biriktirir, en yumusak aninda buz keser uzar giderim (domuz gibi sjsj bu huyumu cok seviyorum)
Bircok seyi anlarim ya da mutlaka sezerim ama genelde anlamamis hatta saf rolu yaparim (boyle yasamak daha kolay).
Iliskilerde seffaf dengeli ve mantikli tarafim. Istersem romantik olurum ama asla suyunu cikarmam.
Sizce ben hangi burcum?
Hadi astrologlar bakalim yuzde kac astrologsunuz sjsjsj