- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Dogrudur inanırımAskldlf seni tanımıyorum tabiki de genelde tanıştığım teraziler nabza göre şerbet, dış görünüşe önem veren bazen ortamda parlamak için yanındakini bozmaktan çekinmeyen insanlardı.
Askdkflf o yüzden de gıcık oluyorum işteDogrudur inanırım
Tembel olan ben şu şekilde okudumOğlak burcuyum.Tam bir Oğlak kadını olduğumu düşünüyorum.Çaliskanim.Hedefe kilitlenip başarana kadar kimse durduramaz beni.Insanlarla hep mesafeliyim.İlk tanıma aşamasında kesinlikle soğuk mesafeli davranırım.Taniyip seversem güneş kadar sıcak olabilirim.Sevdigim insanlara ciğerimi böbreğimi verebilirim.Sevmediklerime kesip attığım tırnak kadar değer vermem.Ölsünler yani umrumda olmaz.6.cı hissim kuvvetlidir.Planli hareket etmeyi severim.Kontrolcüyüm.Bu beni zaman zaman zorlasa da vazgeçemiyorum.Sorumsuz,tembel ve cahil insanlar ölsün.Hiç tahammülüm yoktur.Bazen çok fazla kuralci ve katı olabiliyorum.Memnun olmasam da vazgeçemiyorum.Zaman zaman karamsar bakarım olaylara bu huyumu sevmiyorum.Daha pozitif olmak isterdim.Ince düşünceli olduğumu düşünüyorum.Değer vermek benim işim.Ayni değeri görmezsem anında silebilirim.Basta ısınamadımsa bir insana ömür boyu ısınamam.Ve genellikle o insan bütün çevresi tarafından sevilmeyen biri çıkar tanıdıkça.Ay ne yazasım varmış uzun oldu sanırım.
Yetişş bize ne dediAskldlf seni tanımıyorum tabiki de genelde tanıştığım teraziler nabza göre şerbet, dış görünüşe önem veren bazen ortamda parlamak için yanındakini bozmaktan çekinmeyen insanlardı.
Plan program disiplin dışındakilerin birçoğu bi oğlak olarak ben adkflflOğlak burcuyum.Tam bir Oğlak kadını olduğumu düşünüyorum.Çaliskanim.Hedefe kilitlenip başarana kadar kimse durduramaz beni.Insanlarla hep mesafeliyim.İlk tanıma aşamasında kesinlikle soğuk mesafeli davranırım.Taniyip seversem güneş kadar sıcak olabilirim.Sevdigim insanlara ciğerimi böbreğimi verebilirim.Sevmediklerime kesip attığım tırnak kadar değer vermem.Ölsünler yani umrumda olmaz.6.cı hissim kuvvetlidir.Planli hareket etmeyi severim.Kontrolcüyüm.Bu beni zaman zaman zorlasa da vazgeçemiyorum.Sorumsuz,tembel ve cahil insanlar ölsün.Hiç tahammülüm yoktur.Bazen çok fazla kuralci ve katı olabiliyorum.Memnun olmasam da vazgeçemiyorum.Zaman zaman karamsar bakarım olaylara bu huyumu sevmiyorum.Daha pozitif olmak isterdim.Ince düşünceli olduğumu düşünüyorum.Değer vermek benim işim.Ayni değeri görmezsem anında silebilirim.Basta ısınamadımsa bir insana ömür boyu ısınamam.Ve genellikle o insan bütün çevresi tarafından sevilmeyen biri çıkar tanıdıkça.Ay ne yazasım varmış uzun oldu sanırım.
Aslanın yok ki meselaArkadaşlar neden kimse olumsuz bi yönünü yazmamış adkflfl
Al buyurAslanın yok ki mesela
Ben yazdım fazla karamsarım çok kontrolcüyüm kuralci ve katiyim.Arkadaşlar neden kimse olumsuz bi yönünü yazmamış adkflfl
AkrepAy noldu o kuzenseverin son durumu abisi ogrenmis mi jdjdj
Pek insan sevmem, bazen de cok sosyalim.
Sagligima dikkat ederim.
Ikna kabiliyetim cok yuksektir, karsimdakini kelimelerimle etkiler fikrini hemen degistirebilirim (istersem).
Bilincli manipulasyon yaparim (pozitif bicimlerde, kotuye kullanmam).
Hayata karsi cok sert bir durusum vardir, belli basli keskin cizgilerim vardir, gecmek cok zordur fakat bu durumu asabilene pamuk gibi seker gibi olurum (ask ya da arkadaslik fark etmez)
Asiksam cok severim (kopek gibi).
Sevdigim kisi bana yanlis yaparsa once biriktirir, en yumusak aninda buz keser uzar giderim (domuz gibi sjsj bu huyumu cok seviyorum)
Bircok seyi anlarim ya da mutlaka sezerim ama genelde anlamamis hatta saf rolu yaparim (boyle yasamak daha kolay).
Iliskilerde seffaf dengeli ve mantikli tarafim. Istersem romantik olurum ama asla suyunu cikarmam.
Sizce ben hangi burcum?
Hadi astrologlar bakalim yuzde kac astrologsunuz sjsjsj
Oğlaklar her zaman gerçekçidir zaten kendileri söz konusu olduğunda bileBen yazdım fazla karamsarım çok kontrolcüyüm kuralci ve katiyim.
BaşakAy noldu o kuzenseverin son durumu abisi ogrenmis mi jdjdj
Pek insan sevmem, bazen de cok sosyalim.
Sagligima dikkat ederim.
Ikna kabiliyetim cok yuksektir, karsimdakini kelimelerimle etkiler fikrini hemen degistirebilirim (istersem).
Bilincli manipulasyon yaparim (pozitif bicimlerde, kotuye kullanmam).
Hayata karsi cok sert bir durusum vardir, belli basli keskin cizgilerim vardir, gecmek cok zordur fakat bu durumu asabilene pamuk gibi seker gibi olurum (ask ya da arkadaslik fark etmez)
Asiksam cok severim (kopek gibi).
Sevdigim kisi bana yanlis yaparsa once biriktirir, en yumusak aninda buz keser uzar giderim (domuz gibi sjsj bu huyumu cok seviyorum)
Bircok seyi anlarim ya da mutlaka sezerim ama genelde anlamamis hatta saf rolu yaparim (boyle yasamak daha kolay).
Iliskilerde seffaf dengeli ve mantikli tarafim. Istersem romantik olurum ama asla suyunu cikarmam.
Sizce ben hangi burcum?
Hadi astrologlar bakalim yuzde kac astrologsunuz sjsjsj
Yay burcuyum. Dünya yanarsa, ateşiyle sigaramı yakarım. Benimle derdi olanı, kendiyle derdi var gibi başbaşa bırakıp üstüme alınmam. Özgürlüğüme gerçekten çok bağlıyım, kısıtlamaya gelmem. Biri yapma derse gözünün içine baka baka yapmaktan büyük zevk alırım.Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor.Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )