- 16 Aralık 2017
- 68
- 20
- 88
- Konu Sahibi minnakkedicikk
-
Okuldakilerin bilgisi benim bilgimi geçmiyor inanın. Dersaneye gitmedim. İnternetten baktım ama pek gelen bölümde yok gibi. Ne yapacağım bilmiyorum. Oğlunuz ne yazıcak acaba. Tebrik ediyorum.Hayırlısı hakkınız da oğlum da bugün yapacak tercihleri. Okul da öğretmenleriniz,dersaneye gittiyseniz rehber öğretmenler yardımcı olacaktır. YÖK atlasa bakın
Bende farkındayım ama dersane imkanım olmadı sağlık meslek lisesi ATT mezunuyum iş bulamıyorum.Okulda ders görmedim doğru düzgün. Şehir içi tercih yapmak zorundayım. Gerçekten ne yapcam bilmiyorum. Seneye bi daha girsem yapabilir miyim bilmiyorum ki ailemin de maddi desteğe ihtiyacı var. Ev kira durumumuz iyi değil. Sürekli onları düşünüyorum. İyi bi işim olsun aileme ev alıyım geri kalan hayatlarında rahat ettiriuim istiyorum.Yanlış anlamayın ama bu sıralamaya iyi bölüm gelecegini sanmıyorum. Yine de benim bilgim dışında bir seyler vadır umarım
hukuk derim
hukuk derim
Ben kendi isteğimle dersaneye gitmedim, okulda dil sınıfıydık kendi öğretmenimiz ingilizce dersi bile yapmadı, ne coğrafya ne matematik dersimiz vardı bunlar bahane değil. Kendi kendime çalışıp ben dilde 5000. Olmuştum. Onun dışında rehberlik öğretmenlerinin laflarına bakıp tercih yapmayı önermem ,çok tanıdığım insan o şekilde açıkta kaldı. Oturup iyice araştır bir tercih yap bir sene daha kaybetmeden derim. Hukuk oluyosa dedikleri gibi herhangi bir şehirde git oku. En kötü üniversite dahi olsa çıktığın zaman işin garanti olur.Bende farkındayım ama dersane imkanım olmadı sağlık meslek lisesi ATT mezunuyum iş bulamıyorum.Okulda ders görmedim doğru düzgün. Şehir içi tercih yapmak zorundayım. Gerçekten ne yapcam bilmiyorum. Seneye bi daha girsem yapabilir miyim bilmiyorum ki ailemin de maddi desteğe ihtiyacı var. Ev kira durumumuz iyi değil. Sürekli onları düşünüyorum. İyi bi işim olsun aileme ev alıyım geri kalan hayatlarında rahat ettiriuim istiyorum.
Merhaba,Merhaba. Bu sene üniversite sınavına girdim. Sözel sıralamasında 190 binde, eşit ağırlık sıralamasında 499 bindeyim. Maddi ve ailesel durumlardan ötürü Ankara içi tercih yapmak durumundayım. Bu sıralamayla gelebilecek iyi bölümler var mıdır acaba?
Bende tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. 2 senelik istemiyorum. Fakat seneye 3.senem olacağı için endileşiyim ve şu an tek çalışan babam çok zorlanıyor. Açıktan üni. Okuyup eve destek olmayı da düşündüm ama ilerfe iş bulamam bu seferde.Merhaba,
Sıralmanız gerçekten kötü, bu yıl tercih yapmayıp tekrar hazırlansanız daha iyi olur.
Fakat mecbursanız Gazi MYO bankacılık ve sigortacılık olabilir sanırım. Sonrasında DGS ile işletmeye vs tamamlarsınız.
Sırf okumak için adini bile daha önce duymadığınız bölümlere gitmeyin. Kendinize bir hedef belirleyin ve sınava tekrar hazirlanin. Siramalamaniz çok iyi değil malesef.Merhaba. Bu sene üniversite sınavına girdim. Sözel sıralamasında 190 binde, eşit ağırlık sıralamasında 499 bindeyim. Maddi ve ailesel durumlardan ötürü Ankara içi tercih yapmak durumundayım. Bu sıralamayla gelebilecek iyi bölümler var mıdır acaba?
Bende tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. 2 senelik istemiyorum. Fakat seneye 3.senem olacağı için endileşiyim ve şu an tek çalışan babam çok zorlanıyor. Açıktan üni. Okuyup eve destek olmayı da düşündüm ama ilerfe iş bulamam bu seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?