- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooy habibtemde burdaymis nasilsin habibtemmm telefondan giriyorumda kim var kim yok bakamadim nasilsin habibtemmm gittinmi arabistandamisin?Gel yanas bi opiiimmelekim opturmediHoageldinizzz habibtelerimmm![]()
Nasildi soz gecesiiii sklmadin sanidim baksanaaa girmedin dun geceyok abibtem ben zaten dün yazmıştım yokum diye,mazeretim var benim
![]()
yok canım benim,görümcemin evinde her odada klima açıktı saatlerce,oradan kaptım yine,hastayım ben iyi davranın banaSen hemen etkileniyosun yaaa hava degisiminden ama bi degisiklikde yok havada ayni yer sayilir geldigin yer o gecemi usuttun acaba???
Caffein8mmm iciyormusun habibtemmmmm 3.hafta olacak.burdaymmOooy habibtemde burdaymis nasilsin habibtemmm telefondan giriyorumda kim var kim yok bakamadim nasilsin habibtemmm gittinmi arabistandamisin?Gel yanas bi opiiimmelekim opturmedi
Gel iyi davranim.sanaa ne istersun tatlummmyok canım benim,görümcemin evinde her odada klima açıktı saatlerce,oradan kaptım yine,hastayım ben iyi davranın bana![]()
güzeldi abibtem,yok sıkılmadım,oğlan tarafı candan eğlenceli insanlardıNasildi soz gecesiiii sklmadin sanidim baksanaaa girmedin dun gece![]()
Biz patlattik abajuruAbacurculae belli oldu simdi gelmeye vakitleri.oldu masalllah![]()
Allah tamamina erdirsin habibtemmmgüzeldi abibtem,yok sıkılmadım,oğlan tarafı candan eğlenceli insanlardı![]()
Yaaa gidinnn kime drsek abacuru ya yanmuss ya patlatmisss hee bi ben yapiyorum.dimiHahahahhaa
Biz patlattik abajuru
muhabbetiniz yeterGel iyi davranim.sanaa ne istersun tatlummm![]()
iyiyidi habibtem,oğlan tarafı eğlenceli candan insanlardı,kimse kasılmadıNasildi soz gecesiiii sklmadin sanidim baksanaaa girmedin dun gece![]()
nasıl yani kızzzHahahahhaa
Biz patlattik abajuru
Corba yaptiydim getiriimmi gelirmisinyok canım benim,görümcemin evinde her odada klima açıktı saatlerce,oradan kaptım yine,hastayım ben iyi davranın bana![]()
kız gitmezse gitmesin,abacur yakmak isteyen her an her yerde yakar
5 gundur sonmuss abacurrr kaynim bizdeee gitmiyor![]()
hoşbuldummmm nasılsınnnnHosgeldin adreeeee![]()