- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.409
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.581
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine acil şifalar versin AllahKolay gelsin pammik sekerim bende sukur iy olmaya calisiom biraz hastayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine acil şifalar versin AllahKolay gelsin pammik sekerim bende sukur iy olmaya calisiom biraz hastayim
Hic bana karsi koyamiyorsun
Sagol pammik sekerimgeçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine acil şifalar versin Allah
dogumdan sonra bol bol ip atlamam gerekhoşbuldumm
ben daha gebe bile olmadığım için 1-0 gerideyim bakalım ben de ip mi atlarım hunharca koşar mıyım bilemedimmdogumdan sonra bol bol ip atlamam gerek
ben daha gebe bile olmadığım için 1-0 gerideyim bakalım ben de ip mi atlarım hunharca koşar mıyım bilemedimm
yok canım benim hiçbi problemim yok çok şükür.. 8 ay hap ile korundum. 3 ay korunmadık bu 4. ayHahaha inş canim sen moralini yuksek tut Rabbim hayirli zamanda nasip eyler
Sen pkoluydun demi
yok canım benim hiçbi problemim yok çok şükür.. 8 ay hap ile korundum. 3 ay korunmadık bu 4. ay
adetlerim çok şükür düzenliydi . hapı bırakınca da hiç şaşmadı Allaha şükür. dur bakalım güzel haberleri alırım belki ben deHe adetinde düzenliyse ins sorun cikmaz . Ben hap kullanmayi biraktim mi 4. Ayda hamile kaliyorum ins seninde oyle olur
Pammik sekerim da cok yenimis ins tez vakitte gusel haber verirsin bizeadetlerim çok şükür düzenliydi . hapı bırakınca da hiç şaşmadı Allaha şükür. dur bakalım güzel haberleri alırım belki ben de
adetlerim çok şükür düzenliydi . hapı bırakınca da hiç şaşmadı Allaha şükür. dur bakalım güzel haberleri alırım belki ben de
Banada tuyo verseneIns canim . Tek yapman gerek yumurtlama gununu tutturman ve stres yapmaman
Banada tuyo versene
inşallah kuzumPammik sekerim da cok yenimis ins tez vakitte gusel haber verirsin bize
bu ay gün saymıyorum , aklıma gelince de hemen uzaklaştırıyorum kafamdan. burda hep okuduklarım , herkes stres çok etkiliyor diyor. o yüzden düşünmemek en iyisiIns canim . Tek yapman gerek yumurtlama gununu tutturman ve stres yapmaman
Ne cimrisin versen nolar sankiBu yaştan sonra tuyo mu istin bide ne ka ayıp
Selammm kızlar yenı işten geldim nasılsınız bugün nasıl gidiyor hyt