- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.581
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine acil şifalar versin AllahKolay gelsin pammik sekerimbende sukur iy olmaya calisiom biraz hastayim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine acil şifalar versin AllahKolay gelsin pammik sekerimbende sukur iy olmaya calisiom biraz hastayim
![]()
Hic bana karsi koyamiyorsun![]()
Sagol pammik sekerimgeçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine acil şifalar versin Allah![]()
ben daha gebe bile olmadığım için 1-0 gerideyimdogumdan sonra bol bol ip atlamam gerek
![]()
ben daha gebe bile olmadığım için 1-0 gerideyimbakalım ben de ip mi atlarım hunharca koşar mıyım bilemedimm
![]()
yok canım benim hiçbi problemim yok çok şükür.. 8 ay hap ile korundum. 3 ay korunmadık bu 4. ayHahaha inş canim sen moralini yuksek tut Rabbim hayirli zamanda nasip eyler
Sen pkoluydun demi
yok canım benim hiçbi problemim yok çok şükür.. 8 ay hap ile korundum. 3 ay korunmadık bu 4. ay![]()
adetlerim çok şükür düzenliydi . hapı bırakınca da hiç şaşmadı Allaha şükür. dur bakalım güzel haberleri alırım belki ben deHe adetinde düzenliyse ins sorun cikmaz . Ben hap kullanmayi biraktim mi 4. Ayda hamile kaliyorumins seninde oyle olur
Pammik sekerim da cok yenimis ins tez vakitte gusel haber verirsin bizeadetlerim çok şükür düzenliydi . hapı bırakınca da hiç şaşmadı Allaha şükür. dur bakalım güzel haberleri alırım belki ben de![]()
adetlerim çok şükür düzenliydi . hapı bırakınca da hiç şaşmadı Allaha şükür. dur bakalım güzel haberleri alırım belki ben de![]()
Banada tuyo verseneIns canim . Tek yapman gerek yumurtlama gununu tutturman ve stres yapmaman
Banada tuyo versene![]()
inşallah kuzumPammik sekerim da cok yenimis ins tez vakitte gusel haber verirsin bize![]()
bu ay gün saymıyorum , aklıma gelince de hemen uzaklaştırıyorum kafamdan. burda hep okuduklarım , herkes stres çok etkiliyor diyor. o yüzden düşünmemek en iyisiIns canim . Tek yapman gerek yumurtlama gununu tutturman ve stres yapmaman
Ne cimrisin versen nolar sankiBu yaştan sonra tuyo mu istin bide ne ka ayıp![]()
Selammm kızlar yenı işten geldim nasılsınız bugün nasıl gidiyor hyt