- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.641
Bulamadin mi
Buldum ayol benden kaçar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulamadin mi
Isin nasil rosem yorucu mu
sukur rosem bunadaSelamm kızlarr cnm elma fabrıkasında çalışıyorum bır hafta önce iş yerını değiştirdim şimdi rahatım sabah 8 akşam 5 elma paketliyoruz 1300 lira aylık ücret dört buçuk ay başka bır formada da aynı işi yapıyordum sabah 8 gece 12 1 de eve geliyordum dayanamadım daha dazla istifamı imzaladım çıktım baskı bır yandan azar azar devamlı bıktım çıktım şimdi rahatım şükür cnm
Aynen cnm şükür karnımız tok mu tok şimdi önemli olan buSi
sukur rosem bunada
Kimse yok muuu
Ben varm rosem napiyon
Iyılık canım sen nasılsın nasıl gidiyor ?iş güç yoğun tempo uğraşıyorum bu arada üç ay sonra kıbrısa inşallah gidiyoruz artık arastırdım bır yere karar verdim tahliller filan yaptırıp yollayacagım ufaktan ufaktan başlıyoruz inşallah
Yatıyorum bende canım. Çok şükür bugünümuze.
İnsaallah en güzel şekilde hayırlı bir şekilde sonuçlanır cnm
İnsaallah canım. Sen moralini yuksek tut her zaman insaallah meleğin seninle olurİnşallah cnm hep niyetlenıyoruz bir aksilik olur ama inşallah bu sefer olmaz bu sürecimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacagım inşallah
Pazartesi gece yaptım canım. Normaldi canım. Çok şükür bugün iyice toparladım sayılır kendimiJunior cimcime nasıl iyi mi ne zaman yaptın doğum? Nasıl geçti canım
Amin insaallahGördüm profilinden pazartesi yaptın sanırım doğumu rabbim analı babalı buyutsun canım benım alın yasısı su gibi berrak olsun inşallah
Cicimem bebişin ağlıyor onu emziriyorsun sanırım kolay gelsin canım benım
Masallah rosem çok güzelsinMeraklılara duyurulyr oğlumun ve kendımın fotoğrafımızı koyduk görmek isteyenler albumumuze bakabılır
İnsaallah canım. Sen moralini yuksek tut her zaman insaallah meleğin seninle olur
Pazartesi gece yaptım canım. Normaldi canım. Çok şükür bugün iyice toparladım sayılır kendimi
Amin insaallah
Masallah rosem çok güzelsin