Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyyy bebişe nasıl sevindimmm nasıllllll madalyayı gözüm görmedi o derece.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere olsnn hayırlısıyla
Sen her zaman dualarımdasın unutma bunu canım, ismen dua ediyorum sana.

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve tüm evlat isteyenlere sağlıklı imanlı salih saliha hayırlı evlada gebe kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin ❤

canım benim allah bin kere razı olsun eksik olma rabbim tüm isteyenlere nasip etsin mucizesinden hayırlısıyla... inşallahhh

TE="yasakhayal, post: 47471207, member: 191599"]Maşallah kuzuya çok minik.daha zeynebim daha adapte olmaya çalışıyo Gaz sorunu olur sık acikirr sabır hepsi gececek daha 37+3 gunlukum.galiba bi 10 gün Sonra gelir galiba kiz erken gelir diyolar cunkubende istemiyom şu an dursun durabildigi kadar[/QUOTE]
Maşallah yasakim az kalmış saglicakla al insallah bebusini kucagina sana ozelden yazmistim ama cevap yazmadin caninsagolsun kan sulandirici kullandinmi bu bwbisindede ekstra bisey kullandinmi birde doktorun kim cevap verirsen cokk sevinirim opuyorum Y yasakhayal

Sağol canim cavap için kortizon kullandi mi onu merak etmistim benim kullanmadigim tek o kaldi çünkü E="cimcimegfb, post: 47487350, member: 448911"] miami007
Ilk çocuğundaki tedavileri bunda da gördü.

Gözden kaçmıştır . Aktif olarak kullanmıyor burayı eskisi gbi[/QUOTE]
Sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…