- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.241
HaHavalla cimcimemmmm bildiler sordular soyledimmmm bende eski nickmi
![]()
Ben kiblemistim seni ondan bilmislerdir.d artık sık sık gelirsin demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaHavalla cimcimemmmm bildiler sordular soyledimmmm bende eski nickmi
![]()
Hayırsızcimcimegfb . Ne guzel soruyon karnımdaki bebemi. Bide torunun olacak guya
![]()
bidaha davosa gelmemm. Kustum saa
![]()
beni ilgilendrmio cicim, kusum bn sanaKiz daha yeni geliyoruz sura hemen trip . Ramazanda bol bol sorarim
Temizlik falan kosturuyorum guzum inanki .
Nasıl paşa az kalmışsniz. Baya
beni ilgilendrmio cicim, kusum bn sanael opmeye neyimde getrmem haberin ola
hayrola şekerim sen nerelerdesin epeydr yoksun bu aradaKafanı ucururum![]()
hayrola şekerim sen nerelerdesin epeydr yoksun bu arada
ohhh çalışkan karı nasılda belli oluyo. Biz anca kk da geyik yapakKosturuyorum canim ua .
Kayinnanin umreden gelişi
ev temizliği
bahçe ekimi
Ramazan hazırlığı
NasilllllsiniZzzzz habibtelerim![]()
Arabistana geldimmm 5 gun oldu..iki cocukla zor biraz naziremin altini actim..bezlenmiuor artik biraz yogun geciyor az once oturdum ama daha camasirlar varrrrKoşuşturma sen nasılsın habibtem. Bebeler nasıl
Arabistana geldimmm 5 gun oldu..iki cocukla zor biraz naziremin altini actim..bezlenmiuor artik biraz yogun geciyor az once oturdum ama daha camasirlar varrrr
Arabistana geldimmm 5 gun oldu..iki cocukla zor biraz naziremin altini actim..bezlenmiuor artik biraz yogun geciyor az once oturdum ama daha camasirlar varrrr
Aa hani daha duracaktın.
Bende eymeni çıkartıyorum bezden . Başlamıştık biz bıraktık mecburen kayinnanin telaşından şimdi tekrar başladık .
Ewttt cnmmmmBen kiblemistim seni ondan bilmislerdir.d artık sık sık gelirsin demi![]()