- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.221
Ağzına alıyor ama emmiyor ki sonra bağırarak ağlamaya başlıyor ama yine deneyeceğim
Aglasin boşver sen vermeye devam et . Kaç aylık oldunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına alıyor ama emmiyor ki sonra bağırarak ağlamaya başlıyor ama yine deneyeceğim
Verdim canım ya aldı emdi çok şükür sütüm de gelmeye başladı bol bol soğan yedim işe yaradı çok şükür, duanı eksik etme olur mu.Aglasin boşver sen vermeye devam et . Kaç aylık oldunuz ?
Verdim canım ya aldı emdi çok şükür sütüm de gelmeye başladı bol bol soğan yedim işe yaradı çok şükür, duanı eksik etme olur mu.
Bugün 3.aya girdik canım benim
Tamam canım çok sağol yapıyorum üzüm kaynatıp içiyorum bol bol soğan yiyorum, ayran içiyorum, senin dediğini de yapıcamBak daha cok kucukmus. Abartısız söylüyorum günde bir lt sut iç sutun iyice cogLana kadar ben oyle.yaptım. Yada meyve suyu
Tamam canım çok sağol yapıyorum üzüm kaynatıp içiyorum bol bol soğan yiyorum, ayran içiyorum, senin dediğini de yapıcam
Tamam canım yemem dikkat edeyim ona, sağol yardımcı olduğun içinSogan i çok aşırı da yeme sutun acir
Tamam canım yemem dikkat edeyim ona, sağol yardımcı olduğun için
Buarda Ben yildiz63 hatirlayan varmi
Yawww Benin sifremi unuttum giremedim hic aylardan sonra ilk kez giriyomYeni üyeyi nasil hatirlayalik
Urfalıydin heral de demi . Yönetime bildir de yeni üyelik aldığını sonra banlanmaYani kisaca yeni nick aldim
Yaaa Ben herzmn derim Ben unutulmaz biriyim diyeee every cnm I benimm urfaliyim ezeldenUrfalıydin heral de demi . Yönetime bildir de yeni üyelik aldığını sonra banlanma
Yonetim baking bir Ben sifremi lkaybettim haberiniz Olsun
Yaaa Ben herzmn derim Ben unutulmaz biriyim diyeee every cnm I benimm urfaliyim ezelden
He he bide zìlgitimiiii tililililiiiiiO güzel.sesini nasil unuturuz ki
HaHa valla cimcimemmmm bildiler sordular soyledimmmm bende eski nickmiAlemsin kiz böyle nasıl bilsinler . Kendini kible yaz sifremi unuttum yeni uyelim diğeri silin de