- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.241
kızlarrrrrrrrrr selamlarrr.bende pko war sogan suyu ıcıyorum.adetlerım ılacsız glmıo.benım gıbı olan warmı?????*tedavıyle yavrusuna kavusan war mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canm aynenHayirlisiyla yavrunu kucagina al da tutarsin nolcak zeynebim
o şimdi abajur yakmıştr kesin hahaaaa
kızlarrrrrrrrrr selamlarrr.bende pko war sogan suyu ıcıyorum.adetlerım ılacsız glmıo.benım gıbı olan warmı?????*tedavıyle yavrusuna kavusan war mı??
aynen canm aynen
hayatta inanmam. Cimcime bi şekilde yakar o abajuru bu arada bizim abajurlar 9 ay kapanacak benm herif isyandaAbacuru patlak bu aralar sus deme kimseye aramizfs
hayatta inanmam. Cimcime bi şekilde yakar o abajuru bu arada bizim abajurlar 9 ay kapanacak benm herif isyanda
Kis lolita yaziom spnra bizi unutuon var pko luyum bebem oldu benim daha once anlatmistim
o neyy gııı . HahaaaaYasiikkk yimene sap koy
kız bende kafamı kaldı ??aynı seylerı yazıp duruyom ıste gene bırı daha cıkarda umut olur dıye
o neyy gııı . Hahaaaa
Aglama lolitam kiyamamm sogan kuru cok faydali devam et regl duzelir
vallaha duymadım.. Bizde şap derler o mu yoksaAbacur istegi olmasin diye konulam.bisi geleneksel bisi hahah nasil duymazsin
Kızlar hepinize merhaba çatlamak üzereyim meraktan nolur birileri bana bi akıl versin. Pkoluyum ve birbuçuk senedir uğraşıyorum Bebek için. Bu ay imkansız olmasına rağmen gene bayağı gecikince test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim hemen 18.15 çıktı şimdi bebiş var Mıdır varsa ne kadarlıktır acaba ???
vallaha duymadım.. Bizde şap derler o mu yoksa