Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Adetin kac gun gecti canim gec dollenme olabilir gebelik var ama gec dollenme degilse kimyasalda olabikir in gec dollenmedir dr aciklamadimi bisi
Kızlar hepinize merhaba çatlamak üzereyim meraktan nolur birileri bana bi akıl versin. Pkoluyum ve birbuçuk senedir uğraşıyorum Bebek için. Bu ay imkansız olmasına rağmen gene bayağı gecikince test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim hemen 18.15 çıktı şimdi bebiş var Mıdır varsa ne kadarlıktır acaba ???

devam edıom kuzum zaten :KK43:(( ama onda da kafamı karıstırdılar neymıs rahmı ınceltıomus falan bı suru sey dıolar ya :/ napcamı sasırdım ya :) sen nasıl kaldıydın bıda anlat bakem :) ben gbı cok kıstın warmıydı?reglın ılaclamı gelırdı unuttum kıııı
Ilk sayfada yazio topigin uzun uzin ordan oku :KK52:

Adetin kac gun gecti canim gec dollenme olabilir gebelik var ama gec dollenme degilse kimyasalda olabikir in gec dollenmedir dr aciklamadimi bisi
Can'ım pkolu olduğum için zaten sürekli gecikiyor adetim mesela en son ekim 14 te adet oldum 15 gün gecikmiştir normal birine göre ama ben ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum bu ay sadece geçen on gün önce sol yumurtanın olduğu yerde acayip Ağrı'm oldu acaba o Zaman mi oldu :110::110::110:pffffff

Can'ım pkolu olduğum için zaten sürekli gecikiyor adetim mesela en son ekim 14 te adet oldum 15 gün gecikmiştir normal birine göre ama ben ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum bu ay sadece geçen on gün önce sol yumurtanın olduğu yerde acayip Ağrı'm oldu acaba o Zaman mi oldu :110::110::110:pffffff
Rabbim gonlune gore versin ins.. Bi an once dr git canim sen

mrb kızlar. ben bir bucuk yıldır bebek düşünüyorum ama nasip olmadı. bugun veya yarın adet olmam gerekiyor daha olmadım bugun peceteye böyle kahverengi 2damla lekelenme geldi. anlamadım ta devamı daha gelmedi beklemedeyim. neki acaba bu

X