- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa aşk olsun.. Olmasa bn şaşırırdım asılValla çok sevenim varmış sok oldum:)
aaaa aşk olsun.. Olmasa bn şaşırırdım asıl
Evet zeynepim aynı satte vur hepsaati onmli demi. Bn oğlen 13.30 diye belirledim. O saati kaçırmam inşllh
OlurrHeryerde OLMALİSİN BENCE Bah O YÜZDEn 6 DALDA ADAY gosredildinbizim.gibi içine kapanık.olma acıl yayil .tüm kk yaTopiki biraz canlandiralim neredesiniz kızlar ? Artık sadece buradayım. Hadin eski günlere donelim
HecBende sasirirdim aday olmasaaaaa aşk olsun.. Olmasa bn şaşırırdım asıl
Bu sayede orenmis oldun sevilmiycek kismisinValla çok sevenim varmış sok oldum:)
ayıb ediyosun, bugun gidip istifamı verecem hiç zamn kaybeder miyim
Zeynepim ins tabiY yasakhayal vanmm kalp atışlarını Allahın izniyle duyarız demi canm
yasakım o kadar heyecanlıyım ki, inşllh bu defa olucak diyorum, inşllh olucak.. Hayaller kuruyorum. Oyle guzel bir oda hazrliycamki ona,herşeyin en guzelini alıcam Allahın izniyleZeynepim ins tabi
Amin insyasakım o kadar heyecanlıyım ki, inşllh bu defa olucak diyorum, inşllh olucak.. Hayaller kuruyorum. Oyle guzel bir oda hazrliycamki ona,herşeyin en guzelini alıcam Allahın izniyle
Amin ins
çookkk teşekkurler habibim , rabbim bağışlasın inşllhShirine-alish hayirlisiylaa.kucagina alirsin inaallah