Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kasik dedigim.mama kasigi arbim he yemek kasigi ne sanma :KK45:
İcranim daha mama kaşığı mi kullanın yaw:eek: bırak alissin yemek kasığına :eek: onada ağzını açar biraz fazla gider mideye :110: yaw çocuğu yeni doğan mi sanin :110: uff efede senden çekti çocuğa 3 aylık.muamele yapin:KK11:

burdayım yasakımm.. Çok şukur şuan herşy yolunda. İğnelerede başladım hemde kendim yapıyorum :KK71: ..
ama çok yakıyo ilaç yasakım yaa :cry:
Yupiii şükürler olsun vala senin girdim tooike:KK73: yakiyo olsun zeynepim kuzucugun maması diye dusun:KK33: bu öğün mu yapin:KK31:

fgggi.gif

Takvimini yesinler
Haha oynaya bak :KK9:yesinler vala:KK73::KK73::KK73: çok üzüldü zeynepim ama bu kes okacak ins:KK9::KK9:

Zeynepim pihtidasim benimmmm:KK22: Yaw İLK GÖRDÜm kan mi çekti pıhtılaşma kanı galiba:KK70: peşinden e düştüm oselden mesac attım bize gel diye takip ettim:KK70: ana konuştukça aynı sorunumuz olduğunu orendim:KK73: rabbim karsilastirdi bizi :KK74:

Zeynepim pihtidasim benimmmm:KK22: Yaw İLK GÖRDÜm kan mi çekti pıhtılaşma kanı galiba:KK70: peşinden e düştüm oselden mesac attım bize gel diye takip ettim:KK70: ana konuştukça aynı sorunumuz olduğunu orendim:KK73: rabbim karsilastirdi bizi :KK74:
aynen ole yasakım vallaha kan çektiydi ilk goruşte :KK45: :KK70:

X