- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.141
Nezaman tasiniyosunuz canm tarih belli miEv taşıycam kız bu yıl ne tutarsam gayri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezaman tasiniyosunuz canm tarih belli miEv taşıycam kız bu yıl ne tutarsam gayri
Aa zor olur ama öyle,hem emziriyosun hemde sahursuz oruç. Keşke 1-2 lokma bişey yeseydinEvet arbim bide gece yedim yattim sahur yapmadim ... Kendimi bi deniyim dedim tutucam ins
Allah yardim etsin...sipa,da somuruyo bugun iki kasik yemek yuyim demedi ne iy gunu bilio ne kotuSütüm kesilince mecbur kaldım hicranim tutmamaya
Görünen köy klavuz istemez zaten icranim. Tam ramazan üstü doğum olacak Allah kısmet ederse
Allah sabrini verio arbimAa zor olur ama öyle,hem emziriyosun hemde sahursuz oruç. Keşke 1-2 lokma bişey yeseydin
Ay inşallah icranimm hayırlısıyla bi gelse minnağımOndan dedimdi zaten olsun arbim olacak bunlar sag salim pirtlat yeter ki
Öyle tabiAllah sabrini verio arbim
Gobusun buyudu muAy inşallah icranimm hayırlısıyla bi gelse minnağım
Minnacık büyüdüGobusun buyudu mu
Nezaman tasiniyosunuz canm tarih belli mi
Aaa o kadar kısa sürede demek. Hadi hayırlısı tatlimValla kaynım gelince ilgilenemedi . Çarşamba perşembe o gidicek , aralığın ortasında falan
İşlerimi bitirdim bu evde , bir mutfak top!amasi ka!diAaa o kadar kısa sürede demek. Hadi hayırlısı tatlim
Iyi ya maşallah cabuk toparlandinİşlerimi bitirdim bu evde , bir mutfak top!amasi ka!di
Ay en güzeli boşver. Nerde cokluk orda b.klukEsyam az
Ay en güzeli boşver. Nerde cokluk orda b.kluk
Anaammm habibtem gelmissNasilsiniZz habibtelerimmm