- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.741
Abowww
Karitmsti durrr simdi ben seniii bukrevera sandiydim caktirma
Ya curcuna bazen alip basimi gidesim geliyoNiye ay niye öyle diyon
Pere mi geliy kis iste erkek akli oyle islio napcan mecburSupris dedigi sey bi dairemiz daha var koopertif. 4. Kat cikmis serefiye payi varmis 27 bin odenecekmis bize. Boyle suprismi olur. Ey allam
Bide bana bisey dusuyomu dedim yok dedi bari ucundan gosterse amenna. Ben tamamen duygusalla ilgileniyom. Safmiyim neyim. Mevzu o deel tabi.Pere mi geliy kis iste erkek akli oyle islio napcan mecbur
Benim eşim şoför sürekli şehir dışına çıkıyo o yüzden kavga etmeye çok zamanımız olmuyo arada ediyoz genelde nişanlı gibiyiz sürekli mesajlasmalar fotolasmalar falan filan yani birbirimizden sikilmaya zamanımız yok bizim biz daha çok özluyoruz birbirimizi yani aşk boncuklugu oydan geliyoyAsk bocugu
Alsin suprisini basina calsin o zamanBide bana bisey dusuyomu dedim yok dedi bari ucundan gosterse amenna. Ben tamamen duygusalla ilgileniyom. Safmiyim neyim. Mevzu o deel tabi.
HAbibte bacim benim pazular daha olgunlaaamadan eridi nerde bende erif dovecek irkeklik. Anca kuru gurultuyum ben
Haklı olabilerseennn halamin 3 çocuğu var ikisi daha küçük onlara gittiğimde kulaklarim göç ediyo dayanamiyoYa curcuna bazen alip basimi gidesim geliyobazenn
Kiz cantan elindemi geziyon sende ay sesli guldum bana baktilar haahahAlsin suprisini basina calsin o zaman: cok lazimdi
Benim eşim şoför sürekli şehir dışına çıkıyo o yüzden kavga etmeye çok zamanımız olmuyo arada ediyoz genelde nişanlı gibiyiz sürekli mesajlasmalar fotolasmalar falan filan yani birbirimizden sikilmaya zamanımız yok bizim biz daha çok özluyoruz birbirimizi yani aşk boncuklugu oydan geliyoy
Bisede cigirDil kasimi gelistiriyorum. Bos zamanlarimda turku sarki ciiriyom
He valla abacur ozlem dolu oluyi hepKiz cantan elindemi geziyon sende ay sesli guldum bana baktilar haahah
nazarnur isin sirri orda ya uzaksiniz ozluyosunuz ne guzel. Iki gun ayrilik 3.gun abacur cok heyecanli
Tombul tombul memislerrrrDam usrtunde un eler dam ustunde un eler
Evet evet sen bi el at o işe bacilikWooowwallah bozmasin
Du isik yandi bende tir soforu olcam.bu erife bi ders vermek lazim ozlesin beni hep dot dote olunca kavga kacimilmaz