- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.761
Bacilar ben kacar kucuk kizdan basliyim yatirmaya buyuk kiz derken anca yatisa geceriz saat 10 a gelmis. Tavuklarin tarlanma zamani opuldunuz kendinize iyi bakin gorusmek uzere cankuslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bacilik kolay gele allaha emanetsin hayırlı gecelerBacilar ben kacar kucuk kizdan basliyim yatirmaya buyuk kiz derken anca yatisa geceriz saat 10 a gelmis. Tavuklarin tarlanma zamani opuldunuz kendinize iyi bakin gorusmek uzere cankuslar
Sorma sorma aynı bende oyleyim aynı şeyleri yasiyorumkızlar aranızda gebeliğinizin ilk haftalarında karnının alt kısmında ağrı adet olcakmış gibi göğüslerde ağrı oldu mu?? yemin ederim kafayı sıyırmak üzereyim....
Sen hamile misin canımkızlar aranızda gebeliğinizin ilk haftalarında karnının alt kısmında ağrı adet olcakmış gibi göğüslerde ağrı oldu mu?? yemin ederim kafayı sıyırmak üzereyim....
cnm idrar testi yaptım 4 tane silik çıktı ama hemen çıktı testim.beta hcg baktırdım 33 çıktı.hamilesin ama çok yeni dedi şimdi bekliyorum perşembe tekrar gel dedi tam net çıkar dedi.ağrılarımı sordum yerleşme ağrısıdır dedi ama korktumSen hamile misin canım
Korkma canım ben usta oldum o belirtilerde okuya okuya araştıra arastira vel ve kasık ağrıları normal eğilip dogrulurken bi an da sancı olmasi filanda normal rahimden kaynaklaniyo mus korkma canım bnde aynı şeyleri yasiyorum ama test yapmaya korkuyorum adetime 4 gun varcnm idrar testi yaptım 4 tane silik çıktı ama hemen çıktı testim.beta hcg baktırdım 33 çıktı.hamilesin ama çok yeni dedi şimdi bekliyorum perşembe tekrar gel dedi tam net çıkar dedi.ağrılarımı sordum yerleşme ağrısıdır dedi ama korktum
Adetin gecikmismiydicnm idrar testi yaptım 4 tane silik çıktı ama hemen çıktı testim.beta hcg baktırdım 33 çıktı.hamilesin ama çok yeni dedi şimdi bekliyorum perşembe tekrar gel dedi tam net çıkar dedi.ağrılarımı sordum yerleşme ağrısıdır dedi ama korktum
5 gün gecikmişti..öğlen yaptım tesadüfenAdetin gecikmismiydi
Hayırlı olsun canım fazla zorlama kendini ağır kaldırma dikkat et5 gün gecikmişti..öğlen yaptım tesadüfen
bilemedim işte.ama duramıcam yarın gidip baktırıcam değerim yükselmiş mi diye..bide bn hiç beklemiyodum bu ay kesin adet olucam diyodum..:)Korkma canım ben usta oldum o belirtilerde okuya okuya araştıra arastira vel ve kasık ağrıları normal eğilip dogrulurken bi an da sancı olmasi filanda normal rahimden kaynaklaniyo mus korkma canım bnde aynı şeyleri yasiyorum ama test yapmaya korkuyorum adetime 4 gun var
sağol canım Rabbim sana da nasip etsin inş....Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklıca nasip etsin :)Hayırlı olsun canım fazla zorlama kendini ağır kaldırma dikkat et
Aminnn burda Paylaş değerini canımsağol canım Rabbim sana da nasip etsin inş....Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklıca nasip etsin :)
çıkan değerimi mi canım yoksa yarın yaptıracağım yeni değeri miAminnn burda Paylaş değerini canım
YENİ değerini canimçıkan değerimi mi canım yoksa yarın yaptıracağım yeni değeri mi
Niye guzumBasim catlio
Öluyommmm gidimde herifi uyandirayim