-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.721
Gittim geldim yine dovustuk cok sinirliyim su anNiye kiz sende gel armut yedirim sana
He valla gel bi de bize bah ev sessiz ben sessiz çocuksuz ev bişeye benzemiyo
Ben dun dovustummm geldiginde yinee birseyler bulur yinee dovusurummmGittim geldim yine dovustuk cok sinirliyim su an
Aynenkavga ettiğimiz günun gecesi illaki barisiyoruz ve abacursuz geçmiyor o gecemiz eyce oliyi eyce
Kiz ikiz yap skoru yakala barinazarnur
Ay eyce diyo bide haahah. Ben gerilince elektrik gibi carpiyom yanastirmam. Zit gittimi eyce itiyom eyce
Yoh Ayy keşke herifim yanımda olsa is icin şehir dışında o olsa böyle sessiz olmaz ev Evimin neşesi o benim herseyimBence herifli ev biseye benzemio
Icranimmmm
Kız herifi biktirirsin allah korusun çok dövme ara da sevBen dun dovustummm geldiginde yinee birseyler bulur yinee dovusurummm
Ben dun dovustummm geldiginde yinee birseyler bulur yinee dovusurummm
Ask bocuguYoh Ayy keşke herifim yanımda olsa is icin şehir dışında o olsa böyle sessiz olmaz ev Evimin neşesi o benim herseyim
Kız herifi biktirirsin allah korusun çok dövme ara da sev
Bana diyene.bakKız herifi biktirirsin allah korusun çok dövme ara da sev
Niye aaayyyy niye öyle didin kii şincikBana diyene.bak
Arpasi cok gelio arada napakBana diyene.bak
Supris dedigi sey bi dairemiz daha var koopertif. 4. Kat cikmis serefiye payi varmis 27 bin odenecekmis bize. Boyle suprismi olur. Ey allamterbiyesiz
Kis erifin supris yapcakti onui mu yapmadi yoksa
Karitmsti durrr simdi ben seniii bukrevera sandiydim caktirmaNiye aaayyyy niye öyle didin kii şincik