Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ay feci utandimmmmm :KK25:25::KK25: ya sen benim eski halimi bilmiosun tabi yukarda yazdim.bak.nazarnura eskiden oyleydim :KK25: simdi libidom cok yuksek haha inanmiosan Y yasakhayal e sor o cok iyi bilio abacurdan nasi nefret ettigimi:KK52:
Eski yazilara bakman yillarimi alir bacilar. Valla Y yasakhayal e sorayimda o nerede acep tik yok. :eek: midem bulaniyo benim ya tansiyonumda dusmus 9a 5. Acep icerimde noluyo:110:

Aha buldum al oku yaw yasakimin kusenin nisani vardi hazirlik yapiodur :KK22:

Bukrem bi tuzlu ayran ic
25 ay tiksindin hep kose bucak kactim abacurdan hahaa erifle dovustum baha.e ettim yakmafim hahaa ama ne safmisim yeni gosum acildi hahaa iyki var abacur yakmadigim gunlerin acisini cikariom :KK53:

Yok kuzum hamilelikte 9 ay abacur ne bilmedim sonra bebe oldu simdi 16 aylik abacura firsat yoktu bide icimden gelmiydi hic haha yeni yeni duzelio hersey abacur iskence gibi geliydi bu surecte

Eski yazilara bakman yillarimi alir bacilar. Valla Y yasakhayal e sorayimda o nerede acep tik yok. :eek: midem bulaniyo benim ya tansiyonumda dusmus 9a 5. Acep icerimde noluyo:110:

Aha buldum al oku yaw yasakimin kusenin nisani vardi hazirlik yapiodur :KK22:

Bukrem bi tuzlu ayran ic
Onlari okudumda daha eskilerden bahsettim. Hani fransiz kaldigim mevzular. Insallah bundan sonra kalmicam :KK57: bende inadina tatli yiyom abur cubur falan cocuk gibi :-) basimda agriyo herifte bi gelemedi pertim cikmadan bitse su is :KK73:

Onlari okudumda daha eskilerden bahsettim. Hani fransiz kaldigim mevzular. Insallah bundan sonra kalmicam :KK57: bende inadina tatli yiyom abur cubur falan cocuk gibi :-) basimda agriyo herifte bi gelemedi pertim cikmadan bitse su is :KK73:
Marahlanma tum fransiz kaldigin seyeri ogretirim ben sana :KK52:

Tuzlu cubuk bari ye bukrem :KK57:

Sabret yaw az sık disini gelecektir elbet erifin :KK52:

Bukrem yas kac nerelisin

Ya simdi benimkini aradim eve gelsin diye adam dediki sana bi surprizim var. Bende dedimki hamile oldugumu diyemessin olsam ben bilirim:KK70: oda yok dedim soylemem. Soyle ben catlarim dedim. Aoylenecek isey degil aksama gelince gosteririm dedi ay yarildim:KK30::KK70::KK53:

X