- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.501
Ooo yapmam mi her gun yakiom abacur abacur bisim isimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo yapmam mi her gun yakiom abacur abacur bisim isimiz
Yok bi daha yapasim yok kusucam bugun ve yarin dahada yok. Tabi tutarsa
Maaallah sana o zaman. +57 ne?Ooo yapmam mi her gun yakiom abacur abacur bisim isimiz
yok anaammmm sağolasın ben saat 11 olmazsa aksama kadar zehirlenmiş tavuklar gibi dolanıyom ortalıktaKizlarim var 2 tane uyuttum siz gece ikiniz kalkin cinnet yetmezmis gibi yan dairede ogrenci oturuyo 3 e kadr tv izledi kakara kikiri cinnet sabahta sinirden kalktip genelde hep ayni saatte kalkarim uykuluda olsam. Hani uyanmak isterseniz uyandirayim
amiinnnnAbacurcu geldi aniiimmm tobe ya hahaahha ahahahah Allah iyi etsin sizi
yaktıkça yakasın gelirBu topikin en boyuk sirri bi yaktin mi hep yakmak istersin
Bukrem +57 yanlis smile yaw amma olay oldu haa adami ne vakit bulursan yani kolay gelsinMaaallah sana o zaman. +57 ne?
Gun asiri gun batarken artik ne zamana yakalarsam. Adam calisiyor ya aksama ya sabaha zaten
25 ay tiksindin hep kose bucak kactim abacurdan hahaa erifle dovustum baha.e ettim yakmafim hahaa ama ne safmisim yeni gosum acildi hahaa iyki var abacur yakmadigim gunlerin acisini cikariomyaktıkça yakasın gelir
niye kıız vajinismus sorunun mu var mı bacım25 ay tiksindin hep kose bucak kactim abacurdan hahaa erifle dovustum baha.e ettim yakmafim hahaa ama ne safmisim yeni gosum acildi hahaa iyki var abacur yakmadigim gunlerin acisini cikariom
Nazarnurum ne hamilesin yada degilsin diyemeyiz bende boyle olmustur sende fatkli belirti olur bide illa belirti olcak bisi yok en guseli bekleyip sabretmek yapacak tek sey bol dua etmekkızlar benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen
Yok kuzum hamilelikte 9 ay abacur ne bilmedim sonra bebe oldu simdi 16 aylik abacura firsat yoktu bide icimden gelmiydi hic haha yeni yeni duzelio hersey abacur iskence gibi geliydi bu surecteniye kıız vajinismus sorunun mu var mı bacım
kendimle savaş içindeyim test yapmamak için adetim geçikirse yapıyım diyorum amaannn bu sıpa gelecek gelmeye de benim ömrümden de ömür yiyecekNazarnurum ne hamilesin yada degilsin diyemeyiz bende boyle olmustur sende fatkli belirti olur bide illa belirti olcak bisi yok en guseli bekleyip sabretmek yapacak tek sey bol dua etmek
bebek oldugunda hersey değişiyo diye bosuna demiyolar işte cok sağlam durmak lazım galibaYok kuzum hamilelikte 9 ay abacur ne bilmedim sonra bebe oldu simdi 16 aylik abacura firsat yoktu bide icimden gelmiydi hic haha yeni yeni duzelio hersey abacur iskence gibi geliydi bu surecte
Napalim nazarnurum sinavimiz bu her halimize cok sukurkendimle savaş içindeyim test yapmamak için adetim geçikirse yapıyım diyorum amaannn bu sıpa gelecek gelmeye de benim ömrümden de ömür yiyecek
Aynenbebek oldugunda hersey değişiyo diye bosuna demiyolar işte cok sağlam durmak lazım galiba
tabiki canım benim bak bana kaç zamandır ugrasıyorum :) olsunda erken kalkıyım nolcak sağlıklı sıhhatli bi gelsinde banaNapalim nazarnurum sinavimiz bu her halimize cok sukur
Ay feci utandimmmmm 25: ya sen benim eski halimi bilmiosun tabi yukarda yazdim.bak.nazarnura eskiden oyleydim simdi libidom cok yuksek haha inanmiosan Y yasakhayal e sor o cok iyi bilio abacurdan nasi nefret ettigimiIyiki var abacur deyip dil sallaman baya sevdigini goateriyo zaten ahahahah ahahahah ay bende buna guldum.
nazarnur canim benim bu ay felegim sasti valla adetim 6 hun gec oldu. Yumurtlamam 28.gun oldu yani catlama. Agrim sizim kasik gogus vs. 5 gundur var halada var hatta ekstradan belim agrimaya basladi. Bat ne zaman hepsi corba oldu o yuzden bisey diyemem. Ama sunu biliyorum okudugum kadariyla yumurtlamadan sonra birkacgun daha belirtiler devam ediyormus. Zaten adetten 6 7 gun oncede adet olma belirtileri basliyor. Kendini konumlandirma uzulursun. En iyisi beklemek. Hayirlisi olsun
tabiki canım benim bak bana kaç zamandır ugrasıyorum :) olsunda erken kalkıyım nolcak sağlıklı sıhhatli bi gelsinde bana