Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70: anaaa abacuru bilmeden iki bebe yapmis ucuncuyu yapcek haberi yuk :KK52:

Hg bukre topike mapistan ciksin ogretir sana abacuru marah etme :KK8::KK8::KK53:
Yaw 5 tanede yapsam diyen olmayinca bilemiyom. Ne ara mapisa girdi ya. Ben bi kez tattim bi daha elimi koymam o tasin altina. :KK14: mapislik zor. Sagolsun Y yasakhayal camasir falan getirdi. Bu arada h.gniz gunaydinlar. Isim gucum anca bitti bebelerinde ciciklerini giydirdim dimamdir. Bu arada kafandaki yimirtalar ne hos E efecikim :KK57:

Kız ne kadar erken kalkiyon sen :) :KK70:
Kizlarim var 2 tane uyuttum siz gece ikiniz kalkin cinnet:KK47: yetmezmis gibi yan dairede ogrenci oturuyo 3 e kadr tv izledi kakara kikiri cinnet:KK62: sabahta sinirden kalktip :-) genelde hep ayni saatte kalkarim uykuluda olsam. Hani uyanmak isterseniz uyandirayim :confused:

Yaw 5 tanede yapsam diyen olmayinca bilemiyom. Ne ara mapisa girdi ya. Ben bi kez tattim bi daha elimi koymam o tasin altina. :KK14: mapislik zor. Sagolsun Y yasakhayal camasir falan getirdi. Bu arada h.gniz gunaydinlar. Isim gucum anca bitti bebelerinde ciciklerini giydirdim dimamdir. Bu arada kafandaki yimirtalar ne hos E efecikim :KK57:
Hahaa kafamdaki yun ip oren bayan :KK53: tabi senin aklin yumirta da olunca her seyi yimirta gibi goruyon :KK53:

X