- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.481
Kimseler yuk gayftimi edim gelicem yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ettim tatlım iyi olmak istiyorum diyelim siz nasılsınızAboww kendidebilmiyor ne gosel nickin vaa hg nbr
Yaw 5 tanede yapsam diyen olmayinca bilemiyom. Ne ara mapisa girdi ya. Ben bi kez tattim bi daha elimi koymam o tasin altina. mapislik zor. Sagolsun Y yasakhayal camasir falan getirdi. Bu arada h.gniz gunaydinlar. Isim gucum anca bitti bebelerinde ciciklerini giydirdim dimamdir. Bu arada kafandaki yimirtalar ne hos E efecikimanaaa abacuru bilmeden iki bebe yapmis ucuncuyu yapcek haberi yuk
Hg bukre topike mapistan ciksin ogretir sana abacuru marah etme
Yaktığı abacurlardan haberi yokanaaa abacuru bilmeden iki bebe yapmis ucuncuyu yapcek haberi yuk
Hg bukre topike mapistan ciksin ogretir sana abacuru marah etme
Kiz abacur ne ya. Ayip valla. Zaten yumurtam catlamis herif iste cok heyecanlandim.Yaktığı abacurlardan haberi yok
Kız ne kadar erken kalkiyon sen :)nazarnur gunaydin a.s da abacurcu ne ya
Kizlarim var 2 tane uyuttum siz gece ikiniz kalkin cinnet yetmezmis gibi yan dairede ogrenci oturuyo 3 e kadr tv izledi kakara kikiri cinnet sabahta sinirden kalktip genelde hep ayni saatte kalkarim uykuluda olsam. Hani uyanmak isterseniz uyandirayimKız ne kadar erken kalkiyon sen :)
tesekkür ettim tatlım iyi olmak istiyorum diyelim siz nasılsınız
Hahaa kafamdaki yun ip oren bayan tabi senin aklin yumirta da olunca her seyi yimirta gibi goruyonYaw 5 tanede yapsam diyen olmayinca bilemiyom. Ne ara mapisa girdi ya. Ben bi kez tattim bi daha elimi koymam o tasin altina. mapislik zor. Sagolsun Y yasakhayal camasir falan getirdi. Bu arada h.gniz gunaydinlar. Isim gucum anca bitti bebelerinde ciciklerini giydirdim dimamdir. Bu arada kafandaki yimirtalar ne hos E efecikim
Ahah oda guzel. Ama yok yumurtayida andiriyor. yimirtladim ki artik yimirta yokHahaa kafamdaki yun ip oren bayan tabi senin aklin yumirta da olunca her seyi yimirta gibi goruyon
Yaktığı abacurlardan haberi yok
Kiz abacur ne ya. Ayip valla. Zaten yumurtam catlamis herif iste cok heyecanlandim.
Kizlarim var 2 tane uyuttum siz gece ikiniz kalkin cinnet yetmezmis gibi yan dairede ogrenci oturuyo 3 e kadr tv izledi kakara kikiri cinnet sabahta sinirden kalktip genelde hep ayni saatte kalkarim uykuluda olsam. Hani uyanmak isterseniz uyandirayim
Bu topikin en boyuk sirri bi yaktin mi hep yakmak istersinnazarnur kiz abacur ne desene. Devlet sirri mubarek
Hahaaaaa kis bilmedigin seyi ne cigirion erifinle yakcan sadece abacuruAbacurcu geldi aniiimmm tobe ya hahaahha ahahahah Allah iyi etsin sizi
Iy hadi gosun aydin bol abacurlarAhah oda guzel. Ama yok yumurtayida andiriyor. yimirtladim ki artik yimirta yok
Yok bi daha yapasim yok kusucam bugun ve yarin dahada yok. Tabi tutarsaIy hadi gosun aydin bol abacurlar