Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Vardir bundada bir hayir. Aklima 2.kizin dogumunu getirdin. Dogum ani dogumhaneden beni assagi gonderdiler muayenehaneden doktorun yazisi gerekmis o halde asagi indim kapisinda birsuru hasta bekliyor. Bende doguma giricem kadinlar iceri almadilar usustuler bekliyoruz bizde burda vs. Iyi dedim sknti yok hepiniz kizin ebesi olursunuz suracikta dogururum diyince doktorda duyup kizinca millete iceri grdim. Cirkefimdir o konuda valla kapida yatarim

Elbet vardır bunda da bir hayır ama işte evim hastaneye baya uzak zor gidiyorum mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum her gitmem de o yüzden böyle olunca sinirlerim bozuldu.
Senin olay süpermiş ya, Allah iyiliğini versin ama o durumda bende senin gibi bir cevap verirdim dayanamam yani

E daha ne olsun fircalasaydinda diyemiyorum malum hamilesin. Ben hamileyken bile tazi gibiydim stresle besleniyodum

E daha ne olsun fircalasaydinda diyemiyorum malum hamilesin. Ben hamileyken bile tazi gibiydim stresle besleniyodum
Ya o kadar kötüydüm ki hiç halim yoktu şimdi azarlarım arada düşüp kalırım, tek başımaydım birde sıkıntı yani :) bende senden farksız değilim o zaman bende baya baya stresle besleniyorum

Vay vay vayy amma şey yaşıyomuşsun firuzemm inşallah tutmuştur canimm,inşallah.mujdeyle gelirsin
Dinlen yeterki harbicanim siz ıy olun zaten sen bizi hiç bırakman biliyos
Yasakimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…