- 29 Ocak 2015
- 6.821
- 127.167
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.461
Ya bugün bebişimi görecektim, gittim uykusuz halde doktor iki doğuma girecekmiş 10 hastası varmış bana bakmazmış , çok canım sıkıldı ya zaten gidene kadar mahvoluyorum böyle boş dönünce sinirim bozuluyorBende dün gece farkettim
Vardir bundada bir hayir. Aklima 2.kizin dogumunu getirdin. Dogum ani dogumhaneden beni assagi gonderdiler muayenehaneden doktorun yazisi gerekmis o halde asagi indim kapisinda birsuru hasta bekliyor. Bende doguma giricem kadinlar iceri almadilar usustuler bekliyoruz bizde burda vs. Iyi dedim sknti yok hepiniz kizin ebesi olursunuz suracikta dogururum diyince doktorda duyup kizinca millete iceri grdim. Cirkefimdir o konuda valla kapida yatarimYa bugün bebişimi görecektim, gittim uykusuz halde doktor iki doğuma girecekmiş 10 hastası varmış bana bakmazmış , çok canım sıkıldı ya zaten gidene kadar mahvoluyorum böyle boş dönünce sinirim bozuluyor
Elbet vardır bunda da bir hayır ama işte evim hastaneye baya uzak zor gidiyorum mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum her gitmem de o yüzden böyle olunca sinirlerim bozuldu.Vardir bundada bir hayir. Aklima 2.kizin dogumunu getirdin. Dogum ani dogumhaneden beni assagi gonderdiler muayenehaneden doktorun yazisi gerekmis o halde asagi indim kapisinda birsuru hasta bekliyor. Bende doguma giricem kadinlar iceri almadilar usustuler bekliyoruz bizde burda vs. Iyi dedim sknti yok hepiniz kizin ebesi olursunuz suracikta dogururum diyince doktorda duyup kizinca millete iceri grdim. Cirkefimdir o konuda valla kapida yatarim
E daha ne olsun fircalasaydinda diyemiyorum malum hamilesin. Ben hamileyken bile tazi gibiydimElbet vardır bunda da bir hayır ama işte evim hastaneye baya uzak zor gidiyorum mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum her gitmem de o yüzden böyle olunca sinirlerim bozuldu.
Senin olay süpermiş ya, Allah iyiliğini versin ama o durumda bende senin gibi bir cevap verirdim dayanamam yani
Ya o kadar kötüydüm ki hiç halim yoktu şimdi azarlarım arada düşüp kalırım, tek başımaydım birde sıkıntı yani :) bende senden farksız değilim o zaman bende baya baya stresle besleniyorumE daha ne olsun fircalasaydinda diyemiyorum malum hamilesin. Ben hamileyken bile tazi gibiydimstresle besleniyodum
Vay vay vayy amma şey yaşıyomuşsun firuzemmay inş Allah canım ya , sol göğsüm dokununca curuk gibi acıyor , sağ göğsüm sankı benım degıl onda bısey yok
onun dısında alt kısmımda sankı rahımde oluyor bu kramp gıbı hanı elını yumruk yaaparsın ya oyle bısey oldu bu gece kastım kendımı uykudan uyandım bırakınca kendımı rahatladım acaba dedım cok mu sıkıstım ondanmı oldu tuvalete gıttım ama oyle aman amanda sıkısmamısım yanı,ara ara oluyor boyle seyler, cok umutluyum bu ay yumurtlama gunlerımı ıyı degerlendırdım ılk defa bu ay yumurta akı gıbı uzayan bısey geldı 12.gunumde cok sasırdım ondan oncekı ve sonrakı gunler 18.gune kadar hep preseedle denedık,, inş tutmustur ya..
YasakimmmmDinlen yeterki harbicanim siz ıy olun zaten sen bizi hiç bırakman biliyos
Beni de öpüsene kız sen HarbimmVay vay vayy amma şey yaşıyomuşsun firuzemminşallah tutmuştur canimm,inşallah.mujdeyle gelirsin
Yasakimmmm
Öperim tabii tugbammmBeni de öpüsene kız sen Harbimm
saol canım insallah. benim de isteğimi kırıyor işte eşimin tavrıHayirlisi olsun ins çok bekletmez rabbim
Oy canım Harbimm benim :* ya ben bu topiği unuttum hepten, kendi kendime bu kızlar nerede diyorum birdeÖperim tabii tugbammmnerelerdesin bakim sen,yoktun ne zamandir
Allahım yaaaOy canım Harbimm benim :* ya ben bu topiği unuttum hepten, kendi kendime bu kızlar nerede diyorum birde
Kız ben sizi unutmadım yaaa bu topiğin adını unuttumAllahım yaaanasıl unutursun biziiii
Abowwgünaydın kızlar