Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ayy hadi bakalim inşallah vardır bir bebisss belirti var mi hic

ay inş Allah canım ya , sol göğsüm dokununca curuk gibi acıyor , sağ göğsüm sankı benım degıl onda bısey yok
onun dısında alt kısmımda sankı rahımde oluyor bu kramp gıbı hanı elını yumruk yaaparsın ya oyle bısey oldu bu gece kastım kendımı uykudan uyandım bırakınca kendımı rahatladım acaba dedım cok mu sıkıstım ondanmı oldu tuvalete gıttım ama oyle aman amanda sıkısmamısım yanı,ara ara oluyor boyle seyler, cok umutluyum bu ay yumurtlama gunlerımı ıyı degerlendırdım ılk defa bu ay yumurta akı gıbı uzayan bısey geldı 12.gunumde cok sasırdım ondan oncekı ve sonrakı gunler 18.gune kadar hep preseedle denedık,, inş tutmustur ya..

Tüh eskiden ne gusel sohbet ediyoduk bole hiç olmuyo ozluyos napion hiç bilmios

aynen oyle eskıden telden gırerdım kızz ınternetım bıterdı , şimdi idareli kullanıyorum beleş net bulunca hemen gırıyorm kacırmıyorum aynen ya haberımız yok bırbırımızden, ben aynı bıldıgınız gıbı bebıs calısmalarına devam
sizlerde ne var ne yok canımm

Siz bunlari yaxarken ben cok uzaklardaydim transta gunaydin ballar. Y yasakhayal canim valla sabah kalkonca yaptim hep bugun. 4.gun catlamamasi normalmi yani koyu ciktiktan bu kadar zaman aonraya kasar durmasi normal mi? Catlamadi bu
Hepmi koyu kırmızı 4 gundur

İnş hayırlı haberini bekliyos firuzem.bizdede çok değişiklik yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…