-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.441
Ana yaw sen buralarin yolunu bilirmiydinunuttun iyce
Hoşgeldin buarada
Darzım ivana hanim gözün bozuk herhaldeAhahah darz diiilsııın.
Ya benim kasiklarim agriyor sanirim yumurtlamadim hala. Ay yumurtlayamiyorum. Tavuklari kiskandim
Firuzeeeeeeemmmmara ara buralardayım canım unutur muyum hııcc... benım sızın gıbı evımde netım yokk
Firuzeeeeeeemmmmnaber canimm nerelerdesin senn
Iyiyiz şükür canimm. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah canimmsorma bacım yaaa ayrı kaldıkiyilik saglık bebıs calısmalarına son surat devammm sizlerden naber bakalımm
Iyiyiz şükür canimm. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah canimm
Ayy hadi bakalim inşallah vardır bir bebisssaminn aminn inş Allah ya sat e 7 gün var bakalım...
Ayy hadi bakalim inşallah vardır bir bebisssbelirti var mi hic
Tüh eskiden ne gusel sohbet ediyoduk bole hiç olmuyo ozluyos napion hiç bilmiosara ara buralardayım canım unutur muyum hııcc... benım sızın gıbı evımde netım yokk
Tüh eskiden ne gusel sohbet ediyoduk bole hiç olmuyo ozluyos napion hiç bilmios
Hepmi koyu kırmızı 4 gundurSiz bunlari yaxarken ben cok uzaklardaydim transtagunaydin ballar. Y yasakhayal canim valla sabah kalkonca yaptim hep bugun. 4.gun catlamamasi normalmi yani koyu ciktiktan bu kadar zaman aonraya kasar durmasi normal mi? Catlamadi bu
Eskisi gibi olduk harbicanim canlansin artık topikAmma konusmussunuz heee
İnş hayırlı haberini bekliyos firuzem.bizdede çok değişiklik yok ..aynen oyle eskıden telden gırerdım kızz ınternetım bıterdı , şimdi idareli kullanıyorum beleş net bulunca hemen gırıyorm kacırmıyorumaynen ya haberımız yok bırbırımızden, ben aynı bıldıgınız gıbı bebıs calısmalarına devam
sizlerde ne var ne yok canımm
Dinlen yeterki harbicanim siz ıy olun zaten sen bizi hiç bırakman biliyosBaşım agriyodu yasakim erken yatmistim
Bende dün gece farkettimKız aynı zamanda doğurcağımızı bilmiyordum, ay ne güzel olacak
AbowwBende aynıyım Habibtemmm ne kusma bitti nede korkulardan tiksinme hepsi hala devam ediyor
İnş hayırlı haberini bekliyos firuzem.bizdede çok değişiklik yok ..
Evet. Bugun cok kotu bir halim var ayakta durunca yere yigilicak gibi oluyorum. Kasik agrim devam ediyor. Acaba catlicakta ondan mi.Hepmi koyu kırmızı 4 gundur