- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.541
Hee anladım. Oturma izni neden almadiniz ki habibtem?Arabistandayimmm.tatlim 6 aylik ziyaretci vizesiyle.geliyorum.burayaaa...6 ay doluyor turkiyeye gitmem lazimm..ya da para odemem lazimmm..iznim bitiyor derken bunu kastettim
Tam alacazzzzz oturma.izni cok pahaliiiiii oldu bekleyon dedilerrr...daha sonra hamile.kaldim.kizimaaa gittim turkiyeye...8 ay kaldim ordaaa...twkrar gwldim dugun masrafi kaynimin.Hee anladım. Oturma izni neden almadiniz ki habibtem?
Kusma bulanti.basladimi habibtemÇok zorlaniyom Cimcimemanalık böyle bişey
Himm hayırlısı canimmTam alacazzzzz oturma.izni cok pahaliiiiii oldu bekleyon dedilerrr...daha sonra hamile.kaldim.kizimaaa gittim turkiyeye...8 ay kaldim ordaaa...twkrar gwldim dugun masrafi kaynimin.
Sonra doger kaynimin masrafi derken para biriktirdik simdide ikinci bebek..yanu anlayacaginnnn yetistiremiyorz
Yok şükür öyle sıkıntılarmKusma bulanti.basladimi habibtem
Kesin erkekYok şükür öyle sıkıntılarmsen nasılsın
Haha bende son cümleyi anlayamadım.Tr gitmeki istiy gitmemek mi istiyHabibtem yazdigindan bisey anlamadim
Bah yine geçmişle kirli çamaşırları mi dokuyo..soru sorduk bi yil.kaçtı gelmediiSanane benm batimdan
Bütün oklar oğlan diyo yasakimKesin erkektamam kusma yasayaninda oğlu oluyo ama hiç yaşamayanin oğlu olması daha yüksek ihtimal
Naber canimmEfenim Bi. Karsilasamiyos
Haha bu topikten kis zor çıkıyo...İkinci bebe istediğim zaman gidecem burdan kız olan topikeBütün oklar oğlan diyo yasakim
Şükür dün ikindi ve zabah yağmur yoktu ..oglan la geziyosNaber canimm
Bende bileydim başka topiklere giderdim kız istiyoduk bizHaha bu topikten kis zor çıkıyo...İkinci bebe istediğim zaman gidecem burdan kız olan topike
E harfinde uyacanmi bozacanmi harbicanim
Habibtem bozdu
Ohh ne güzel sıkılmıştınız evde otur oturŞükür dün ikindi ve zabah yağmur yoktu ..oglan la geziyos
Hayirlisi olsun bozBende bileydim başka topiklere giderdim kız istiyoduk biz
Bozcam galiba kayinpederimin adı olcak erkek olursa hayatta değil kendisi.
Ayakta durmaktan sıkıldım harbicanim..Ohh ne güzel sıkılmıştınız evde otur otur
Zayifladin mi yasakim peşinde koşmaktanAyakta durmaktan sıkıldım harbicanim..
Emir oturmaz bende mecbur pesindeyim
Sağol canimmmHayirlisi olsun boz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?