- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.561
Mustafa canım. Senin kayinbabanin adı ne? Anaa eltinde mi hamile?Arbimmm kayinbabanin ismi neeee bende kayinbabamin ismini koyacam.ailede ilk erkek torun yineeeee catlasin patlasin kaynimmm sozde belli olmamissss cinsiyeti esasoglanin bebeginin...ilk cocuk.benden ilk erkek cocukta benden
Kaynananlar hatayda mi habibtem? Ben onlarda arabistanda saniyodumYasakimmm turkiyeye gitmek.istemiyorumm..ordaki sorunlarimi biliyorsun esasoglanda ordaaa aileyi karistirdi kimseyle gorusmyoruk acikcasi..kaynanami aradim dun buz gibiydi artik aramiycam
Hoş geldin canimmBen geldim, ben geldim çekilin yoldan ben geldim
Hoş bulduuuuuum tatlı Harbimm :) bu arada bebeğine koyacağın isim çok güzel, Rabbim o güzel adıyla sağlıkla büyümeyi nasip etsin HarbimmHoş geldin canimm
CanimmHoş bulduuuuuum tatlı Harbimm :) bu arada bebeğine koyacağın isim çok güzel, Rabbim o güzel adıyla sağlıkla büyümeyi nasip etsin Harbimm
Ne güzel öpüyorsun sen beni öyleCanimmzaten isim güzel diye kabul ettim tatlım tuhaf bi isim olsa asla kabul etmezdim. Sagoll canim Allah razı olsunn Rabbim senin evladini da hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Utandirma kizzzNe güzel öpüyorsun sen beni öylebende kendi babamın ismini koyacağım bebeğime allahın izniyle sende sağol canım benim Rabbim binlerce kez razı olsun, Rabbim o güzel gönlüne göre versin amin canım benim amin çok çok sağol
Kaytan bıyıklım utanma kızUtandirma kizzzbabanin ismi ne canim?
Kaytan bıyıklım utanma kızbabamın ismi Rıza ama nasipse iki isim koyacağım yavrumun adı allahın izniyle Rıza Hamza olacak
Allah razı olsun canım benim, bir gün babamın adını bebeğime koyacağım aklıma gelmezdi ama şimdi babamın adı olmadan olmaz diyorum. Evet Harbimm bende Hamza ismini çok severim, aynen bende iki isim koymak sünnet olduğu için böyle olsun istedim ama Mustafa Talha ve Mustafa Hamza ikisi de çok güzel canım benim
Ayy çok güzelmiş ikisi dee. 2isim koymak sünnet zaten. Bende hamza ismini çok seviyorum. Mustafa Talha,Mustafa Kadir,Mustafa Hamza da benm düşündüklerim arasinda
saolasın allah raZı olsun inş..♥Canım benim... gördüm iletini çok üzüldüm,yazacak bişey bulamadim. Inan benm de içim acıdı. Rabbim hayırlı zamanda,hayırlı evlat verir inşallah. Dualarim seninle
Teşekkür ederim canmm,bakalim hangisi kısmet olacak bebişimizeAllah razı olsun canım benim, bir gün babamın adını bebeğime koyacağım aklıma gelmezdi ama şimdi babamın adı olmadan olmaz diyorum. Evet Harbimm bende Hamza ismini çok severim, aynen bende iki isim koymak sünnet olduğu için böyle olsun istedim ama Mustafa Talha ve Mustafa Hamza ikisi de çok güzel canım benim
Bir dahaki bebegine inşallah canm,vardır herşeyde hayırkısmet olsaydı bende buğlem ikra yadda buğra mustafa koyucaktım kısmet deilmiş artık doğacak olan yavrumuza kısmetmiş
öle canmBir dahaki bebegine inşallah canm,vardır herşeyde hayır
Salih ismini de çok severimm. Hadi yaa ailede küslük olmasi ne kötüKayinbabamin adi selahattin ama ben koymak istemiyorum.ruyamdaaa
gordum salih koyuyormusum...ismi salih olacak ikinci isim dusunmuyoruzz babamiz istemuyor acikcasi..
Allah korusunnn eltilerimden kurtlamadimm onlaru da.buraya getirexemmm.ikisiyle de konusmuyorummm..evime aldigim.kiz bile.nankor ciktiiiii...eltimde hamilee benden 2 hafta sonra hamile oldigunu ogrendim kiskanclar
Ayy çok güzelmiş ikisi dee. 2isim koymak sünnet zaten. Bende hamza ismini çok seviyorum. Mustafa Talha,Mustafa Kadir,Mustafa Hamza da benm düşündüklerim arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?