- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.261
ennnn ennn ennnn ülker antep fıstık tek geçerimEti karam favorim
Yoooooohiçççç bana burda asabiyet pozları yapmaa sen de beni seviyosun biliyoruuumm
Oooooo 4.ay bitti 5'e girdik bizim yavru hala göstermiyorye kuzum 3ay 10 günlükken öğrendiler kız olduğunu ..ah biz yokmuyuz bişi yapcaktık deyip iş işten geçince hatırlıoz
kadınlar rakiplerini içten içe severler ama nabeeer söylemezler ama severler gel öpim seni deYoooooosen benm rakibimsin
Bende hamile kaldım çikolata hastası oldum :) unutmazsam bu sefer yerim :)Evet cikolata cok.etkili
YasakimYigitimmm.cabik gel
Jangi gun gudiosun biz hatirlatiriz atarsin cantana cukukatiBende hamile kaldım çikolata hastası oldum :) unutmazsam bu sefer yerim :)
Tuğbam detayliya girmedinmiOooooo 4.ay bitti 5'e girdik bizim yavru hala göstermiyoranasına çekmiş benim yavrum
Yok canım benim ya girmedim ben detaylı ultrasona yani doktor söylemedi, şimdi söyler mi bilmiyorum ki kuzucum :)Tuğbam detayliya girmedinmi
Ben detaylida 12 +5 gunlukken orenmis tim..
100de 100 dedi yanılma payi yok dedi
Pipi resmini çekip vermisti
Cikolota fayda etmedi bizde halen oğlan nefret eder cikolotadan
Ben bu efece konuşmaları yerim ona göre kızJangi gun gudiosun biz hatirlatiriz atarsin cantana cukukati
VerecemSüs
Karşılığında yigitime bişey vercen
Ben bu efece konuşmaları yerim ona göre kızallah nasip ederse kasımın 15'inde gidicem doktora cancağızım :)
Er cesidi mevcuttur evde efenimÇeşitte soluyerifi saolsun
ne güzel kuzum hayırlısı olsun.. inş en yakın zamanda kavuşursun yavruna♥Kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim muayene oldum yumurtalarım çok sağlıklıymış yarın kan testlerim yapılıcak ama hemen olsun istersen klomen yazıyorum dedi doktor hormon testlerinede bakıcak sonrada yumurta takibi yapabilir ya çok şükür harika bir doktorum var çok güzel konuştu
Ya ışte genç kızların hayalleriylen oynuyomusum,evlilik vaadiyle kandiriyomusum falan asılsız seyler
Canim 20.00 üzerinde normal sayılıyor. Benm esiminde 43.00 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?