Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Çok çok sağol canım benim amin binlerce kez amin bebiş kendini göstermiyor teyzesi doktor erkek diye düşünüyorum dedi bakalım hayırlısı rabbimden
Kis Adida çok gusel onu yazmayı unutmuştum.hayırlısı olsun tuğbam.hep gel artik.buraya..kuzunun HERSEYİNDEN HABErdar olalim

İyki bu topike geldiniz çok tatlı ve cana yakinsin iz.bebelerinizi burdada buyutelim.herseyinden haberimiz olsun
amin inşallah iyi ki geldik kız ilk geldiğimde cimcimem biraz korkuttu beni ama sonra çıkmak istemedm topikten iyiki tanıdım sizlerii

Kis Adida çok gusel onu yazmayı unutmuştum.hayırlısı olsun tuğbam.hep gel artik.buraya..kuzunun HERSEYİNDEN HABErdar olalim
Çok çok sağol canım benim bundan sonra allahın izniyle her zaman buradayım, ben bu sohbeti bırakmam artıkın bu kuzu annesini deli ediyor, içimde yusyuvarlak duruyor bacaklarını hiç açmıyor teyzesi ya herşeyden haberdar ederim sizi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…