- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.021
Kis Adida çok gusel onu yazmayı unutmuştum.hayırlısı olsun tuğbam.hep gel artik.buraya..Çok çok sağol canım benim amin binlerce kez aminbebiş kendini göstermiyor teyzesi doktor erkek diye düşünüyorum dedi bakalım hayırlısı rabbimden
İyki bu topike geldiniz çok tatlı ve cana yakinsin iz.bebelerinizi burdada buyutelim.herseyinden haberimiz olsuniyi gecler cnm bu arada benimde adım tuğbaHALLEYS bilir adaşım o benimm kuzucuk bu arada isimler çok güzel ismiyle yaşatsın allah ...
amin inşallah iyi ki geldik kız ilk geldiğimde cimcimem biraz korkuttu beni ama sonra çıkmak istemedm topikten iyiki tanıdım sizleriiİyki bu topike geldiniz çok tatlı ve cana yakinsin iz.bebelerinizi burdada buyutelim.herseyinden haberimiz olsun
Maşallahh bizimkiler bebe değil hahaa siyah çay içiyo lar şekersiz..
amin inşallah iyi ki geldik kız ilk geldiğimde cimcimem biraz korkuttu beni ama sonra çıkmak istemedm topikten iyiki tanıdım sizlerii
aa abacur olmaz ben hamişim kız bebişime bişi olur babası bile korkuyoTenhada yakalarsam seni
Hahaaa gusel cevaptiaa abacur olmaz ben hamişim kız bebişime bişi olur babası bile korkuyo
Hahaaa gusel cevapti
aa abacur olmaz ben hamişim kız bebişime bişi olur babası bile korkuyo
Babasi dio ya bide baksen bu topike geldikten sonra hamile kaldin o cocunn babasi benm Y yasakhayal im demi o cocugun babasi benimmmm bennnn bennnn bennnn
Beybisi mm bizim çocuklar hep yigitimdenBabasi dio ya bide baksen bu topike geldikten sonra hamile kaldin o cocunn babasi benm Y yasakhayal im demi o cocugun babasi benimmmm bennnn bennnn bennnn
Hahaaakusura bakma cimcimem babsı başka herif seni kocamla aldattım
Aboww ciddenmi noldu eymene bolee tuhhhhCarcim %2 erifim uyudu daha bnm sipa uyumadiiii imdaaattttt diye bagricammmmmmm
Yaw senın uyariyon firuze gibi Kaç çek bakSafmi degistirdiniz yasak anim
Çok çok sağol canım benimKis Adida çok gusel onu yazmayı unutmuştum.hayırlısı olsun tuğbam.hep gel artik.buraya..kuzunun HERSEYİNDEN HABErdar olalim
Eveeet o benim adaşımmiyi gecler cnm bu arada benimde adım tuğbaHALLEYS bilir adaşım o benimm kuzucuk bu arada isimler çok güzel ismiyle yaşatsın allah ...
Şu kız var ya hani cimcime olan fena korktum ondan fenaaaaNeler olmuy ki hahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?