- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.001
Cimcimenin bahsettigi kisi benimzorlu bi tedavi sureci gecirdim en son hgs cektirdim iki ay sonra hamile kaldim ki ben hsg nin etkisi plduguna inaniyorum cunku oncedinde agir ilaclar igneler kullandim olmamisti.. Rabbim kimseyi bi yolda koymasin ins sizinde olur ennnn kisa zamanda
Hg tedavi goruyo musun sadece regl plmadiginda ilac mi kullanion
Katiyi geçtim süt icse meyve suyu icse yine yeterrHersey yedi bi elma kaldi
Masallah eymen pasaya
Adı çok gusel tuğbam.adıyla yasasin ins..Bebiş daha yokken ismi hazırdı güzellik :) Rıza Hamza olacak inşallah :) eğer sonradan cinsiyet kız olursa adı Zehra Ravza olacak :)
Çok çok sağol canım benim amin binlerce kez aminAdı çok gusel tuğbam.adıyla yasasin ins..
Oooooo neler oluyor bu topikteeeBu bir baslangic kolla krndini
Çok sağol canım canım benimMasallah
Düzensizdi hep cok gec regl oluyodum tedsvi surecinde hep ilacla adet oldum kucuk kucuk kistler vardi pko kisti ama gebelige engel degil bu kistleramin canm amin.peki senin adetlerin nasildi kendi gelirmiydi.birde kistlerin warmiydi cok?tebrik ederim seni bu arada
Hosgeldin demektihg tedavi ne canim?aynen regl olamiom.ilac iciom oyle
Ah neler vermezdimKatiyi geçtim süt icse meyve suyu icse yine yeterr
Cimcimenin erifi bir aydir yoktu tazmanyadaydi bugun geldi abacura gittiOooooo neler oluyor bu topikteee
Düzensizdi hep cok gec regl oluyodum tedsvi surecinde hep ilacla adet oldum kucuk kucuk kistler vardi pko kisti ama gebelige engel degil bu kistler
Hosgeldin demekti
Kız bu bizim cimcime neymiş öyleCimcimenin erifi bir aydir yoktu tazmanyadaydi bugun geldi abacura gittigelince geceler kk da olur disko topu takar topike kizlari avlar haha spnra citir citir yer
Tuğbam dışı sizi içi bizi yakarKız bu bizim cimcime neymiş öyleiyi iyi çok şükür erifi gelivermiş
iyi gecler cnm bu arada benimde adım tuğbaIy geceleee beybisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?