• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Çok çok sağol canım benim amin binlerce kez amin :KK200:bebiş kendini göstermiyor teyzesi doktor erkek diye düşünüyorum dedi bakalım hayırlısı rabbimden :KK200:
Kis Adida çok gusel onu yazmayı unutmuştum.hayırlısı olsun tuğbam.hep gel artik.buraya..:oops:kuzunun HERSEYİNDEN HABErdar olalim:KK22:

İyki bu topike geldiniz çok tatlı ve cana yakinsin iz.bebelerinizi burdada buyutelim.herseyinden haberimiz olsun:KK22::KK60:
amin inşallah iyi ki geldik kız ilk geldiğimde cimcimem biraz korkuttu beni ama sonra çıkmak istemedm topikten iyiki tanıdım sizlerii:KK200::KK15::KK37::KK68:

Kis Adida çok gusel onu yazmayı unutmuştum.hayırlısı olsun tuğbam.hep gel artik.buraya..:oops:kuzunun HERSEYİNDEN HABErdar olalim:KK22:
Çok çok sağol canım benim :KK60:bundan sonra allahın izniyle her zaman buradayım, ben bu sohbeti bırakmam artıkın :KK19:bu kuzu annesini deli ediyor, içimde yusyuvarlak duruyor bacaklarını hiç açmıyor teyzesi ya :D herşeyden haberdar ederim sizi canlar :KK60:

Back