- 29 Ocak 2015
- 6.876
- 127.415
- 548
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.041
Amaniiiinnn kaçsam kurtarsam mı kendimiii kııııızTuğbam dışı sizi içi bizi yakar
Ben ona yigitim derim uçan kaçan kurtulmaz elinden
saol kuzum bizimde isimler hazur erkek olursa buğra mustafa olucak kız olursada buğlem ikra olucak kısmet dielim. dikkat etmeye çalışıprumEveeet o benim adaşımmAllah razı olsun kuzum, Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin, dikkat et kız kendine
pekı sen ne kullandın cnm?nasıl bır yol ızledın?hangı ılacları kullandın?çok korkuyorum
Sık sık gelpardon cnmmm hosbuldum :)) hemde cok hossss
hayırlı sabahlar arkadaşlar
Güzel isimli bebişler olacak :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinsaol kuzum bizimde isimler hazur erkek olursa buğra mustafa olucak kız olursada buğlem ikra olucak kısmet dielim. dikkat etmeye çalışıprum
amin kuzum senindeGüzel isimli bebişler olacak :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Çalışıyorum kuzum sen?Noruyon topragim
Aaaa bebısım tanıyamadım varya durum yazından sen olduğunu anladım..ama tubiish çok gusel.olmuşGünaydınn canlarr
Eki Görüntüle 1655783
AminGüzel isimli bebişler olacak :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
saol kuzum bnm aslında tuğba da kısa olsun die tuğbiş yazıcama tubish yazdım :))Aaaa bebısım tanıyamadım varya durum yazından sen olduğunu anladım..ama tubiish çok gusel.olmuş
Bizde tubisim derissaol kuzum bnm aslında tuğba da kısa olsun die tuğbiş yazıcama tubish yazdım :))
deyin kuzummBizde tubisim deris
Lolitamm bir yil hic ara vermeden tedavi gordum asilama bile oldum topigin ilk sayfasinda ayrintili yazio hsg cektirdim ara verdik bi sure dr gitmeye o aradada klomen kullandim sukur oldu
Bende dort ay serophene kullandim 4 ay igne + cat ignesi kullandim asilama oldum hsg cektirdim iki ayda klomen kullandim zor ve yipratici bi surecti sabir ve tevekkul etmek lazimne guzel canim.ins banada nasib olur.1 sene surekli ne tedavisi gordun?hap mi?asilama bnde oldum ama nasib olmadi.Zaten adetimi bile ilacla goruom gok uzuluyom.klomene yanit wermedi yumurtaliklarim.cok direncliler
Ana nick degismisdeyin kuzumm
Bende dort ay serophene kullandim 4 ay igne + cat ignesi kullandim asilama oldum hsg cektirdim iki ayda klomen kullandim zor ve yipratici bi surecti sabir ve tevekkul etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?