Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Eveeet o benim adaşımm Allah razı olsun kuzum, Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin, dikkat et kız kendine
saol kuzum bizimde isimler hazur erkek olursa buğra mustafa olucak kız olursada buğlem ikra olucak kısmet dielim. dikkat etmeye çalışıprum

Lolitamm bir yil hic ara vermeden tedavi gordum asilama bile oldum topigin ilk sayfasinda ayrintili yazio hsg cektirdim ara verdik bi sure dr gitmeye o aradada klomen kullandim sukur oldu
pekı sen ne kullandın cnm?nasıl bır yol ızledın?hangı ılacları kullandın?çok korkuyorum

Lolitamm bir yil hic ara vermeden tedavi gordum asilama bile oldum topigin ilk sayfasinda ayrintili yazio hsg cektirdim ara verdik bi sure dr gitmeye o aradada klomen kullandim sukur oldu

ne guzel canim.ins banada nasib olur.1 sene surekli ne tedavisi gordun?hap mi?asilama bnde oldum ama nasib olmadi.Zaten adetimi bile ilacla goruom gok uzuluyom.klomene yanit wermedi yumurtaliklarim.cok direncliler

ne guzel canim.ins banada nasib olur.1 sene surekli ne tedavisi gordun?hap mi?asilama bnde oldum ama nasib olmadi.Zaten adetimi bile ilacla goruom gok uzuluyom.klomene yanit wermedi yumurtaliklarim.cok direncliler
Bende dort ay serophene kullandim 4 ay igne + cat ignesi kullandim asilama oldum hsg cektirdim iki ayda klomen kullandim zor ve yipratici bi surecti sabir ve tevekkul etmek lazim

Bende dort ay serophene kullandim 4 ay igne + cat ignesi kullandim asilama oldum hsg cektirdim iki ayda klomen kullandim zor ve yipratici bi surecti sabir ve tevekkul etmek lazim

serophene ne canim hapmi?igne ddiginde gobekten atilanlar heralde.dimi?ben hsg cekilmedim henuz.birkere oldum asilama.iki kerede klomen kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…