- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.821
hahaaaaa
bi bakım demiştim. .
cidden anlamadim canim seni
siz sayfayı okuduğunuzda pro uyeler goruyo bunu. Yorum yapmayıp sadece okuyunca gel muhabvete katıl dior canmcidden anlamadim canim seni
Cok degistimm.kizlarrr bir bakiyorumm eglenmisim sonraa kendimi.agliyor buluyorummmm bazi seyler cok zorumaa gidiyorrr ilk once annesizlik
Az çok hikayeleri miz aynı pkoluyum bende ve tedavideyim..hayatta en çok istediğim şeyin peşinden koşuyorum. ..Amam yakalndin iste l
Anlat bakalim napiyon , ne ediyon
Az çok hikayeleri miz aynı pkoluyum bende ve tedavideyim..hayatta en çok istediğim şeyin peşinden koşuyorum. ..
Seve seve iyi ki üye olmuşum hep arastirirdim okurdum böyle şimdi bende yazıyorum. .İns rabbim cok bekletmez cnm , istersen bu topikte beraber melegini bekleyebiliriz
Evet anladım onu şu anda peki bende sizinle bekliyorum o zamanElimdem kimse kacamaz
burda ki bir ok bayan pkolu sanirimEvet anladım onu şu anda peki bende sizinle bekliyorum o zaman
Bende öyle bir durum yokta 6 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar bekliyoruz bakalım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinB
burda ki bir ok bayan pkolu sanirim
Seve seve iyi ki üye olmuşum hep arastirirdim okurdum böyle şimdi bende yazıyorum. .
Evet anladım onu şu anda peki bende sizinle bekliyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?