- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.541
Yaw beni alıntı yapmaBak gene herifini cekistiriyor
HecYuhhh tirbiyeszlerneler demisler
Emirim pipisini profil yapip koç gbi oglum oldu diyeydin keske
monarossammmm canim bizdede kist ne yokki sükürlerr..sogan kürü yumurtlari gelistiriyo rahmi temizliyo iltihabi söküyo hamile kalmayi kolaylastiriyo..
bence tam senlik bi kürr..bak yumurtalarin yavasss calisiyomusss...incir kürü yumurtalari büyütmüyo sadece catlatmaya yardimci oluyo..bana sorarsan önce sogan kürü dedimmmbi arkasimda ayni senin gibi yumurta büyümesinde sorun vardi klomen bile fayda etmedi hamile kalmasina ben sogan kürünü tavsiye ettim.yapti ve sükürler olsun simdi hamile-...
tatliebbim erkege en iyi keciboynuzu pekmezi ve kürü iyi geliyoo..
Yigitim hatirlinmi
Senle zohteyimizi
Kis cidden üzülmus tüm napacak diye
Evine hirhis girmişti korkuyodun mamut yoktu
Her bildiğim unuttum yigitimmmAllahim ne harika hatunsun ya . Masallah herseyi biliyorsu n
Hahaaa yaw cidden kan pıhtılaşma için gittiğim doktora yeminle ben ne kullanacagimi tarif ettim.koca doçent tamam dedi hahaaDr dan daha tecrubelisindir ha
doru hemide nasi zilliii..yaw beni ogluna istemisti
yani kuzenime benim annem ben akraba evliligi isteemem olmaz demistii..
acaba simdi seviniyomu diye düsünüyorumm iyiki gelinim olmamis cürükmüs diye düsünüyo galiba
Her bildiğim unuttum yigitimmm
Hahaaa yaw cidden kan pıhtılaşma için gittiğim doktora yeminle ben ne kullanacagimi tarif ettim.koca doçent tamam dedi hahaa
Emire detaylı ultrason için gittim adamm sen nerden mezunsun dedii
O sordu ben tip dilinde herseyi soleyin ce
DoruHahaha az degil ama msj sayina baksana 39,494 masallah sübhanallah sen bilmiycen dekim bilecek
Haha senmi yaptinnKibledim cunkuasla affetmem
Tüh yaw bunu bari alin ti yapmasaydin tummkirli çamaşırlar dökülüyAnaaaa bk ben bunu hatirlamiyordum
Kadinin kalbi kotuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?