- 30 Haziran 2013
- 21.839
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.875
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.161
öyle olmasa ilk geceden gebe kalanlar var hemen kalkıp yıkanıp ebe kalanlar var yanı dusmuyolarmıs ne cektık ama beee bı bucuk sene ayaklarımı dıktıminşallah öyledir yoksa illa cıkıyo yaniçeksin çeksinnnn tutunsun eşşek sıpaları
aaaaaaaaa deme beeee tühhh , o zaman kendini gelecek haftaya çok iyi hazırlaaaa ohh kavuşmanın verdiği haz ayrı olur oh ohhh
KIZ VALLA KEYFİM YERİNE GELDİ AYOLLL
Emrin olurDalga gecme
o ka sayfa cene çaldım hepicigini atlamadan begen bak
hahahahahahahahaha seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiHahaha adam iki uc gundur goruntulu konusmuyor benmledoru durmuyon sen dio
doğru diyosun canım,tecavüz sonucu kalanları da unutmaöyle olmasa ilk geceden gebe kalanlar var hemen kalkıp yıkanıp ebe kalanlar var yanı dusmuyolarmıs ne cektık ama beee bı bucuk sene ayaklarımı dıktım
NapiyonHahaha adam iki uc gundur goruntulu konusmuyor benmledoru durmuyon sen dio
akkatte üleeEee ne dedik avali topikiz bizgel bura sen ne stres kalir ne sıkıntı
ewet cnm ıstemezsın ya olacagı olur tecavuzcunun kı hıp hızlı olur ıste aslında ben bır ubuck yıl sonunda anladıgım sey stres oldu stres yapmayınca beklemeyınce onemsemeyınce gelıo bebeklerdoğru diyosun canım,tecavüz sonucu kalanları da unutma
hahahahahahahahaha seni seniiiiiiiiiiiiiiiiii
adam o kadar özlemiş seni demek yazıkkkkkkValla kotu bisey yapmiyorum
sadece dudaklarimi kameraya yaklastriyorum
kesinlikle herkes öyle diyo ama stres yapmamak elde değil yaewet cnm ıstemezsın ya olacagı olur tecavuzcunun kı hıp hızlı olur ıste aslında ben bır ubuck yıl sonunda anladıgım sey stres oldu stres yapmayınca beklemeyınce onemsemeyınce gelıo bebekler
adam o kadar özlemiş seni demek yazıkkkkkk
ben çıkıyorum bayanlar mesai bitti ,ev mesaisi başlıyor :) sbh yazarım sağlıcakla kalın öpüyorummmm
ben bı bucuk sene sonunda artık amannn olmazsa olmasın napıım dedım bıraktım kızım geldı çok zor kesınlıkle neler cektım hamıle kalacam dıye ne aglamaklar ettım ılışkıden bezmıstım artık hamıle kalsam da kurtulsam dıodum ama herseyı bıraktıgım ay oldukesinlikle herkes öyle diyo ama stres yapmamak elde değil yakeşke elde olsa da takmasak ama adete son 10gün kalınca başlıyo bnim yürek pır pır etmeye
ben bı bucuk sene sonunda artık amannn olmazsa olmasın napıım dedım bıraktım kızım geldı çok zor kesınlıkle neler cektım hamıle kalacam dıye ne aglamaklar ettım ılışkıden bezmıstım artık hamıle kalsam da kurtulsam dıodum ama herseyı bıraktıgım ay oldu
eee yasamayınca bılmessın tabıııSen ve iliskiden bezmek örtmenim hic inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?