- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.061
evet ümit bitmio ama 5negatiften sonra bir pozitif aklıma gelmioCok iyi anliyorum seni cnm hepimiz yasadik bunlari ve halada yasayanlarimiz var , umidini kaybetmeyip tekrar ayaga kalkip tekrar calismalara baslamak ,
İns rabbim bu ay bagislar bebeklerinize size .
İnanr misiniz her namazamin arkasinda dua ediyorum , rabbim sen cocuk isteyen hemcinslerimin kucagini bos birakma die , sabrin sonu selamettir yeter ki umidimiz bitmesin
bi arkadaş soğan kürü içi temizliyor o yüzden korunduğun zamanda yapılmalı dedio yüzden yapcaktım bu ay vazgeçtim.
silkeleme yöntemi ne ola ki
evet ümit bitmio ama 5negatiften sonra bir pozitif aklıma gelmio
onu denemedim ama devamlı yatarıö bi 10 dakika kadar ayaklarımı kaldırıp sırt üstüSogan kuru bazilarinda ise yariyor bazilarinda yaramiyor .
Silkeleme yontemimiiliski sonrasi hemem esin ayaga kalkiyor ve bacaklarindan tutup seni hali silkeler gbi silkeliyor boylelikle spermler daha çabuk yumoslara ulaşıyor , gulmek garanti
biliorumda daha ilk günden hamile kalan arkdaşlarm var işte çevrede etkilio...Kiz bak 8 yildir bekleyen arkadasimiz var
Ve bu yil hamile kalan 3 yildir bekleyen psikopat arkadasimiz var .kizin bazi özel günlerde test yapma huyu vardiyani adet olacagini bilsede test yapıyordu. Kisca 5 negatif hic birsey daha cok erken senin icin cnm , 1 yil icinde olmazsa o zmn sikinti , drlar bilene 1 yildolmadan tedaviye baslamiyor
canım vaktini saatini bekliyor her nefes ,her olay... rabbime sığın elimizden geleni yapıyoruz geri kalan rabbimin takdirievet ümit bitmio ama 5negatiften sonra bir pozitif aklıma gelmio
evet cnm bu ay bukdr belirtiye kötü bişi çıkarsa die birazda gerilmem stresimcanım vaktini saatini bekliyor her nefes ,her olay... rabbime sığın elimizden geleni yapıyoruz geri kalan rabbimin takdiri
hahahahahahahaha gerçekten de çok komikmiş ama yaaaSogan kuru bazilarinda ise yariyor bazilarinda yaramiyor .
Silkeleme yontemimiiliski sonrasi hemem esin ayaga kalkiyor ve bacaklarindan tutup seni hali silkeler gbi silkeliyor boylelikle spermler daha çabuk yumoslara ulaşıyor , gulmek garanti
benim debiliorumda daha ilk günden hamile kalan arkdaşlarm var işte çevrede etkilio...
işte evet :benim deçevre çok etkiliyor aynen insanın psikoloji dk da gidiyo
onu denemedim ama devamlı yatarıö bi 10 dakika kadar ayaklarımı kaldırıp sırt üstü
günün bugün mü canım ,belirtilerin var galiba dimi belki vardır bebiş bilemeyiz,hayırlıysa gelsin minnoş :)evet cnm bu ay bukdr belirtiye kötü bişi çıkarsa die birazda gerilmem stresim
biliorumda daha ilk günden hamile kalan arkdaşlarm var işte çevrede etkilio...
oha one bea ben uyurum ki okadr bekliyememEn az 45dk bekle cnm
1kere diktim ayağımı onda da uyuyakalmışım bacaklarım uyuşmuş koptu bacaklarım sandımEn az 45dk bekle cnm
valla öleleride var ikinci ay hamile kalanlar var varda varOnlara ustune ceket atsa hamile kalan cinslerdenilk gunden oldugu ne malum belki oncesi vardir
gerçi doğru herkes biz gibi herşeyi paylaşmıyoOnlara ustune ceket atsa hamile kalan cinslerdenilk gunden oldugu ne malum belki oncesi vardir
YAAAA kuzum yaa hasta mı kiOnun basi dertte oglundan dolayi surekli kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?