- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.741
Ben azeriyim canım, dedeler göçmüş oradan Iğdıra :) 26 yaşındayımİbb
aminnnnnmnnn
Nerelisin kac yasindasin
Şey hani kocamı ifşa etmeyin dedi ya o konuda dedimAaa noldu ki anlamadim beeennnisim.mevzuna mi diyosun
yok kız affetcek bişey yok yazmasak iyi olurAfet bi da olmas
bende bilmiyorum ki canım doktor sağlıklı gebelik olsa tutunurdu dedi,sebepsiz yere gitti yavrum6 haftalık ti harbim yok kürtaj olmadım gerek duymadılar. Neden olduğunu ben bile bilmiyorum bana hiçbirşey söylemediler. Senin neden düştü harbim. Çok şükür Rabbim tekrar ikram etti bebişleri
Ben azeriyim canım, dedeler göçmüş oradan Iğdıra :) 26 yaşındayımsen nerelisin kız, kaç yaşındasın
Yok yaw sana nie kizsin bana kizar ama o kiyamaz ki kizmaz bole seyeŞey hani kocamı ifşa etmeyin dedi ya o konuda dedim
Bana da aynısını söylediler canım başka bişey yok, birde elime alıp peçeteye kendim attım yavrunu yumruk gibi bir şey parçası, ay ne çok psikolojim bozulmuştu. Çok şükür geçti gitti, unutmadım ama geçti yani ilk günkü gibi değilbende bilmiyorum ki canım doktor sağlıklı gebelik olsa tutunurdu dedi,sebepsiz yere gitti yavrum
yok ya ne ayıbı olur mu öyle şeyHaha küsmem mi ya öyle hemenayıp ettim diye çekindim biraz
sana da kıyamam icranımmmYok yaw sana nie kizsin bana kizar ama o kiyamaz ki kizmaz bole seye
Yufka yürekli, kaytan bıyıklımYok yaw sana nie kizsin bana kizar ama o kiyamaz ki kizmaz bole seye
Hehe tememy
yok kız affetcek bişey yok yazmasak iyi olur
unutulmuyo ya bende unutamıyorumBana da aynısını söylediler canım başka bişey yok, birde elime alıp peçeteye kendim attım yavrunu yumruk gibi bir şey parçası, ay ne çok psikolojim bozulmuştu. Çok şükür geçti gitti, unutmadım ama geçti yani ilk günkü gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?