- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.701
hadi ya oraya kış geldi deseneYaw kap kara ava bide cok uruzgar vaa yagacaktotomuz usuyo
hadi ya oraya kış geldi desene
Hay allah iyiliğini versin kızhahaahahağzının tadını da biliyon haaa
Neka doruTubis takildin bisey olursa gel sor bize tagam mihek avaliyik,hem populerik,hem sabit konuyuk avamiz 15568
Yok kız hiç demedim, benim de sizden tatlım yokki, tıpkı söz gibi çatlağım catlaaakefecikim post: 42906161 .!.:Hahanereye dustum ben mi dion
Onlar yasli gariHay allah iyiliğini versin kızbilirim tabi ağzımın tadını, taş gibi aatunlar beni de yesene diye sıraya girdiler
HahaaaYok kız hiç demedim, benim de sizden tatlım yokki, tıpkı söz gibi çatlağım catlaaak
Yerim kız ben seni de yerimOnlar yasli garietleri sert olur sen beni yi
gök gürültüsünden bende korkarımGeldi valal hahh gokte gurluo korkarimmmmmmm
hahahaahHay allah iyiliğini versin kızbilirim tabi ağzımın tadını, taş gibi aatunlar beni de yesene diye sıraya girdiler
O zamsn hoş geldin aramızaYok kız hiç demedim, benim de sizden tatlım yokki, tıpkı söz gibi çatlağım catlaaak
gök gürültüsünden bende korkarım
Haklıyım dimi kızhahahaahsende haklısın
Doru seni yese tek doyarOnlar yasli garietleri sert olur sen beni yi
Ben bu topigi çok sevdim ya çok sıcaksiniz sağolun kızlar :) hoşbuldum canım ya çok çok sağolO zamsn hoş geldin aramızabebeğine kavusmana birlikte gun sayalim hep gel
Haklıyım dimi kızama en çok seni yerim onu da bil yani o kaytan bıyıklardan başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?