- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.301
eferin ilk soruyu geçtinbildiğimizdense ivet :) ama farklı bi manada isee nayırrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eferin ilk soruyu geçtinbildiğimizdense ivet :) ama farklı bi manada isee nayırrr
gecemizi aydınlatan ateş böceğiii misali
cansu kendinden bahset biraz ne zaman üye oldun kaç yaşındasın ilk bebeyimi istiyonevelallah güven tammm amaaa savaşmak yoook orada durcazzz :)
hahaaaa ne soriy
başlarım ürremeKizammm topik ve halvet kurallari ne cabik unuttun tabi haklisin aslinda . Hürrem seni alt etmisti demi
ağustosta üye oldum canım 28yaşındayım 3yıllık evliyim 4aydır da korunmuyoruz nasibimizi bekliyoruz inşallah rabbim çok bekletmeden sağlıkla verir :)cansu kendinden bahset biraz ne zaman üye oldun kaç yaşındasın ilk bebeyimi istiyon
nihohooeferin ilk soruyu geçtin
inş canımtüm isteyenlereağustosta üye oldum canım 28yaşındayım 3yıllık evliyim 4aydır da korunmuyoruz nasibimizi bekliyoruz inşallah rabbim çok bekletmeden sağlıkla verir :)
vayy be yıllar ne cabuk geçiyor daha dün gibi kk ya ilk üye olduğum gün 5 yıl olacak nerdeyse hiç bi zaman pişman olmadım bu siteye üye olmaktan canım dedğim ,kardeşim gibi sevdiğim, her sırrımı paylaştığım ,beraber güldüğüm ,beraber ağladığım dostluklarına sonuna kadar güvendiğim dostlar tanıdım mesela....
Y yasakhayal cimcimegfb E efecikim HAbibte EnHarbiKiz RUYAbuse
dost dediğin sizin gibi olmalı zaten iki gün muhabbet edip üçüncü gün sırtından vurmamalı...!!!
kaç yıldan beri kk da ki en komiğime gidende, şu yarışmaları hiç anlamıyorum bu ne hırs cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarışıyolar sanki bazı isimler var ki kendini çok fazla kaptırıyoyazık çok komik bi duruma düştüklerinin bi farkına varsalar arkadaş katılıyosun yarışmaya sonrada dilenci gibi oy dileniyosun
burdan yetmezmiş gibi bide watsaptan falan oy istiyosunsonrada işine gelmedimi hiç sorgusuz sualsiz engelliyosunneyin kafasını yaşıyosun koca insan olmuşsun
Yaw bende seni siziiYasak animcim neka oslemisim gul yüzcükünü