- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.261
hımmmmmmmmm layık görürler mi beni acebaaaaa sultan sulumannnnCiks ben bu topikin honkari sultan suluman bir opucuke kanmam halvete alirsam olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmmmmmmm layık görürler mi beni acebaaaaa sultan sulumannnnCiks ben bu topikin honkari sultan suluman bir opucuke kanmam halvete alirsam olur
hımmmmmmmmm layık görürler mi beni acebaaaaa sultan sulumannnn
müptelam olursun diyeyimBilmem deneyip gorecez
hımmmmmmmmm layık görürler mi beni acebaaaaa sultan sulumannnn
müptelam olursun diyeyim
Baya zor oluyo yasakim ama napcan evlat ışte katlaniyon2 gr yesinlerÇOK Ağır NAsi taşın harbicanim
Şimdilik bulanti yokta her yanik agriyoİnş bulantı başlamaz
Baya zor oluyo yasakim ama napcan evlat ışte katlaniyon
Vayyyy öyle miiii oysaki sana şehzade verecektim
Haha Bi dur Cansu kacirmahemende demezki canimCiks ben bu topikin honkari sultan suluman bir opucuke kanmam halvete alirsam olur
Oldu emrin olurY yasakhayal yasakim bakkk bana boyle cariyeler getirin
neydi ismi fruze miydi haci miydi gbi olmasin ne ka pesinden kostum hic kuyruk sallamadi
Keton çıkmadı bu defa başka şeyler çıktı dahiliyeye yolladi beni kadin dogumcu. O da bir sürü tahlil istedi hay Allahim kan kalmadi vücudumda yarın sabah onlarin sonucu cikacakSonuclar nasıl cikti
Abowww Cansu hep gelmüptelam olursun diyeyim
İnş hepsi ıy çıkar YAZ BURAYA henenKeton çıkmadı bu defa başka şeyler çıktı dahiliyeye yolladi beni kadin dogumcu. O da bir sürü tahlil istedi hay Allahim kan kalmadi vücudumda yarın sabah onlarin sonucu cikacak
Vayyyy öyle miiii oysaki sana şehzade verecektim
Neymiş o mohim isşinciilik möhüm bi işim var çıkmıyom kk dayım gelcem yine
Bi 7 ay beklemen lazım ama sen beni nikahina al hemen dogurayimSehzade dogur seni nikahima aliyim:7 :
Yazarım yasakim inşallah iyi cikarİnş hepsi ıy çıkar YAZ BURAYA henen
oldu o zamaaaannnnnnnnn canımmmmmmIsteeeee buuuu hatunnn buu muptelan olmak
istiyorum
istiyorumm
isstiyorummmmm
Oldu emrin olur
Onu hiç deme bi elde edemedik