• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyy paşaya bak :KK70::KK70: uçakla mı gelcektiniz? aslen nerelisiniz siz yasakım?
He uçakla harbicanim bunu arabayada oturtamayiz:KK64:uçakla 3 saat onda bile durmazki:mad:

Arabayla iki.buçuk gün :p

Kriz gecirir:KK69:

Aslen herifte bende angaraliyiz:KK73:

Hani tuzgolunden gectinizya:KK23:
Ora baba ocakim benim:KK68::KK23:

He uçakla harbicanim bunu arabayada oturtamayiz:KK64:uçakla 3 saat onda bile durmazki:mad:

Arabayla iki.buçuk gün :p

Kriz gecirir:KK69:

Aslen herifte bende angaraliyiz:KK73:

Hani tuzgolunden gectinizya:KK23:
Ora baba ocakim benim:KK68::KK23:
seninki baya rahatına düşkün desene :D

aa angaralı mııı :KK73: evet geçtik daha 2 hafta önce tuz gölünün önünden geçtik :KK53:

seninki baya rahatına düşkün desene :KK70:

aa angaralı mııı :KK73: evet geçtik daha 2 hafta önce tuz gölünün önünden geçtik :KK53:
Rahat ına düşkün olsa oturur:eek:

Malesef içinde popo da bise var oturamiyo:KK11:hep ayakta duruyo yada kosuyo:KK11:

Ana yinemi gectiniz:KK53::KK45:

Eskitin yollarini:KK45:
Feda olsun sana:oops:

sen hep evde misin yasakım? sosyal aktivitelere falan katılabiliyo musun?
Önceden çalışıyorum geziyodum:KK16:

Çocuktan sonra nerdeyse bi buçuk yıldır ancak ev işi ve çocuğa yetisiyom harbicanim:eek:

Bilmiyorum ya ben tembel im beceriksizim:eek:
Yada benim.oğlan da bişey var:KK53::KK53:

İnş oturan yiyen içen uyuyon bi beben olur:oops:

Önceden çalışıyorum geziyodum:KK16:

Çocuktan sonra nerdeyse bi buçuk yıldır ancak ev işi ve çocuğa yetisiyom harbicanim:eek:

Bilmiyorum ya ben tembel im beceriksizim:eek:
Yada benim.oğlan da bişey var:KK53::KK53:

İnş oturan yiyen içen uyuyon bi beben olur:oops:
:D

çocuk sonucta ya saksı değil ki kenara koyasın da dursun orda. zeki çocuklar yaramaz olurmuş. benmde evladım akıllı olsun da yaramaz olsun katlanırım :KK60:

aminnn yasakımmm :KK68:

Varya kis lara resim atmistim bi ütü vardı yeminle dolap bosalmisti:oops:

Çocun yatağı doluydu kaç aydır utusuz elbiseyle:KK53:4 gün önce utuled im iki b7cuk günde bitti.herif oğlanı dışarı cikardidada:KK53: ole bitti sukur:oops:

Back