- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.621
N3 var sendee geleyim yemege![]()
Habibtem bu saaatte ne yemegi
![KK57 :57: :57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![Eek! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N3 var sendee geleyim yemege![]()
çok güzel bakıyom ben bi kereeKotu kotu bakma oyle![]()
aa geçmiş olsun kuzummYa koye gideer ayak eymende bende
aynen boyleyiz
Olcem snirden![]()
corbadan doymam.ben 2 dakikalik doyurur..bende ilik corbasi yaptimmm kizimaaaa mercimekli..Habibtem bu saaatte ne yemegi![]()
vala koye gidicez bgun orada tup olmadgi icin evde corba pisiriyorum eymene et suyu ile tarhana corbasi pisiriyorum o var olur mu
![]()
Gecmis olsun dikkat et eymeneee...Ya koye gideer ayak eymende bende
aynen boyleyiz
Olcem snirden![]()
Aynen kaç kere dedim gurur duy saygı göster diye ama anlamiyBak ya bana laf atma bir kere de kendin gel kalkindir bakalim topiki alalalhem ben banliydim yigitim ben karisma bana Y yasakhayal im çarpar ha ayani denk al hadsiz hatun honkara laf soylenmez
![]()
Ana hasta olmuslar geçmiş olsunGecmis olsun dikkat et eymeneee...
eylülde kış mı başladıTr ne gusel sıcak halen bura soğudu bot şapka ne giyilmeye baslandisevmiyom.kiş ayini
![]()
burası bugun 34 dereceeeee yanıyoz hala yasakımmHavada çabuk.karariyRuhum daraliyo
![]()
Ana harbicanim burdayasakımmmmmmmmmm![]()
Abowww ne gusel bura 18 drece yagmirliburası bugun 34 dereceeeee yanıyoz hala yasakımm![]()
Malesef harbicanim keyfi kaçtı buranin simdideneylülde kış mı başladı![]()
Ana harbicanim burdaSesine gurban
nassin kuzucuk
![]()
sıcakta kötü aslında. bunalıyoruz artık hava serinlese diye bekliyoruzAbowww ne gusel bura 18 drece yagmirlihayatmi benimkide
![]()
türkiyeye yerleşme durumunuz yok mu yasakım hep orda mı kalcaksınızMalesef harbicanim keyfi kaçtı buranin simdiden![]()