- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.221
kilit varda mesala yemek yedirirken video aciyom buna sonra unutuyom elinden almayi teli buda kilit devreye girmeden rehber bolumune giriyo basliy istedigini aramayaY yasakhayal immmm emir gozelden anliyogozel sescikime dayanamadi yine aradi herkeslerde kiskaniyo gozeligimi he melek anim catlicak azbdaha cimcime desen oyle habibtemde
Emir biliy bu isi fotomuda gorduyse tamamdir gara sevdya tutuldu kizancik
Tam iftar vakti aradibaktim emir mesgule aldim yine aradi ekran kilidi ko yasakim ben çözümü oyle buldum herkesleri arayip kontorcuklerin gitmesin bosa
kilit varda mesala yemek yedirirken video aciyom buna sonra unutuyom elinden almayi teli buda kilit devreye girmeden rehber bolumune giriyo basliy istedigini aramayayaw sizi arasinda neysede bogun istemedigim iki kisiyi aramis
ahh ins gerek kalmaz keyfi nasi
kuzunun damak tadi kacti yasik ins duzelirrr etkisinde kalmazbende iki yasimdayken camasir suyu icmisim bayilmisim oldugum yere öldu sanmislar
Canimmm benmm yaaa ozlemisim valla yasakimhosbuldum harbianim benim sukur iyim ama seni yakaldim daha iyim yalnizdim cunku
Çok geç yaaa Allah yardimciniz olsunyok harbicanim simdi saat burda 21.28 21:39 gece okuncek 10 dk vaaa
Çatlatma ignesi oldum sadece onun dışında henüz başka yöntem denemedim ateş olctum ovulasyon takibi yaptrdim hepsi bupeki uyguladgn yontemler nedir?
Gunaydin ayipli hatunlarnasilsiniz bakiyim
ay ben ne sorucam size benim klomen dun aksam bitiyodu ben sonuncuyu almayi unutmusumnapsam acaba oglen alsam mi
Çatlatma ignesi oldum sadece onun dışında henüz başka yöntem denemedim ateş olctum ovulasyon takibi yaptrdim hepsi bu
nirelerdeydin bebeimmmben yoktum
yasakııımiy asamlar kisceler ezan onunmadi az kaldi burdayigitim ben bu rehberi napacam kis emir onune geleni aramis bogunde cok samimi olmadiklarimi bile hep kadin kis ariy te hollandadaki yigenimi aramis telimi bi firatini bulup aliyo saklaniyo bi yere rehber bolumune girip basliyo gozune kestirdiklerini aramaya
habibtem hayalotuda aramis yaw kontaktaysan bi sole bi zahmet kis niye arandigini marah eder belki
Merhaba kızlar dün yeni tedaviye "bismillah" dedik,
inşallah bebeğime kavuşmak için gittiğim son tedavidir bu..
Kavuşurum meleğime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?