- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.753
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.141
Insallh gelirim cnm 8 den sonra esimin telden giriyorum erkn bitti bnm GB bu ayda napiyosam o kadar bnde sasiriyorum
Watsapp cok kullaniyorum bu ay dikkat edim bakim ne olck optum cnm kibtamam cnm . you tubeden video falan izliyorsan whatdaptan foto atip ysda sana gonderiyorlarsa onlar cok yiyo gb ti .
ni haahh hahhh haaaaaa ben geldim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnazarnurum gelmis
ni haahh hahhh haaaaaa ben geldim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyidir cankuş senden naber düğün cd mi takıyom yazarım kuzum ara ara sen ne yapıyon nasılsın abacur yakıyonuz munaber yavru kus
iyidir cankuş senden naber düğün cd mi takıyom yazarım kuzum ara ara sen ne yapıyon nasılsın abacur yakıyonuz mu
vuuu yazık kızzzzz ben bi dün buldum tekrar gitti ankaraya yarın burda allah nasip kısmet ederse inşallahhh buldukca yakıyoz bizde iştedun habibtrm yakti ins hayirli haberler aliriz ondan .
ben adami bulamiom ki abacur yaksamramazan olunca geceli gunduzlu calisiyorlar bi iftarda 3 4 saat goruyorum o ka
vuuu yazık kıı
vuuu yazık kızzzzz ben bi dün buldum tekrar gitti ankaraya yarın burda allah nasip kısmet ederse inşallahhh buldukca yakıyoz bizde işte
ampul sönecek kız yakında eşşşşek sıpası bi tutsaydııııııııı:)siz yakin aman ben yakmasamda olur
ampul sönecek kız yakında eşşşşek sıpası bi tutsaydııııııııı:)
öyleyimdir övünmek gibi olmasın :)ne ka enerjiksin ya
aynen . koye gidiyor smdi , bnmki oldumu teli elime alamamöyleyimdir övünmek gibi olmasın :)eeee kocan yok hemi benimkide yok olsaydu bu saatte ne işim olurdu burda
ay
aynen . koye gidiyor smdi , bnmki oldumu teli elime alamamkiskanio [/QUOT aynen :)benimkide pc ye gecince kızıyo benimle ilgilenmiyon diye
bende bırakıyom bi on dakka yanına giidiyom sırnaşıyom bakıyom ki o da tv ye bakıyo hemen bi trip yüklemesi yapıp üste çıkıyorum :) anlamıyom ki ne zaman geldin ne zaman üste çıktın da kendini haklı çıkardın diyo :) pu haaaa haaa haaaaaaaa yasasın kadınlııkkkkhe erkekler snir oluyor ne olacak kendi klupleri yokya ondannazarnur
bende bırakıyom bi on dakka yanına giidiyom sırnaşıyom bakıyom ki o da tv ye bakıyo hemen bi trip yüklemesi yapıp üste çıkıyorum :) anlamıyom ki ne zaman geldin ne zaman üste çıktın da kendini haklı çıkardın diyo :) pu haaaa haaa haaaaaaaa yasasın kadınlııkkkk
Y yasakhayal immmm emir gozelden anliyogozel sescikime dayanamadi yine aradi herkeslerde kiskaniyo gozeligimi he melek anim catlicak azbdaha cimcime desen oyle habibtemde
Emir biliy bu isi fotomuda gorduyse tamamdir gara sevdya tutuldu kizancik
Tam iftar vakti aradibaktim emir mesgule aldim yine aradi ekran kilidi ko yasakim ben çözümü oyle buldum herkesleri arayip kontorcuklerin gitmesin bosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?