Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyidir cankuş senden naber düğün cd mi takıyom yazarım kuzum ara ara sen ne yapıyon nasılsın abacur yakıyonuz mu

dun habibtrm yakti ins hayirli haberler aliriz ondan .

ben adami bulamiom ki abacur yaksam ramazan olunca geceli gunduzlu calisiyorlar bi iftarda 3 4 saat goruyorum o ka

vuuu yazık kıı
dun habibtrm yakti ins hayirli haberler aliriz ondan .

ben adami bulamiom ki abacur yaksam ramazan olunca geceli gunduzlu calisiyorlar bi iftarda 3 4 saat goruyorum o ka
vuuu yazık kızzzzz ben bi dün buldum tekrar gitti ankaraya yarın burda allah nasip kısmet ederse inşallahhh buldukca yakıyoz bizde işte

he erkekler snir oluyor ne olacak kendi klupleri yokya ondan nazarnur
bende bırakıyom bi on dakka yanına giidiyom sırnaşıyom bakıyom ki o da tv ye bakıyo hemen bi trip yüklemesi yapıp üste çıkıyorum :) anlamıyom ki ne zaman geldin ne zaman üste çıktın da kendini haklı çıkardın diyo :) pu haaaa haaa haaaaaaaa yasasın kadınlııkkkk

Y yasakhayal immmm emir gozelden anliyo gozel sescikime dayanamadi yine aradi herkeslerde kiskaniyo gozeligimi he melek anim catlicak azbdaha cimcime desen oyle habibtemde

Emir biliy bu isi fotomuda gorduyse tamamdir gara sevdya tutuldu kizancik

Tam iftar vakti aradi baktim emir mesgule aldim yine aradi ekran kilidi ko yasakim ben çözümü oyle buldum herkesleri arayip kontorcuklerin gitmesin bosa

hahahaha senin yontem iyiymis :79: biz de o durum yok yanina geldimmi baslariz muhabbete tv izlemeyiz ara sira sninema filmlri izlerz snrada abacur

oyle.diycene acmasina aradinda

kilit fayda etmiyormus beni aradinda oyle demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…