- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.701
vermezsek ne olurOy vermek için lütfen tıklayınız. Teşekkürler :)
En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması
ay ben nasil dinlemisim ya doktoru simdi baktim receteye gunde 2 taneymisBağımlılık yapariz bizbilmiyorum canm söylemedi hiç doktorum. Zaten bende yumurtlama problemi var. Yumurta oluşmuyor
merhaba canimben bu ay klomen ve menegon kullandim.burdaku ismi clomid pazartesi veya sali gidecegim bakalim.buyumuslermi yumurtalar
oylarim tabe margamOy vermek için lütfen tıklayınız. Teşekkürler :)
En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması
cok gecmis olsun canimbugun kizim dwterjan yediaklim gitti cok.skur kustu icinde kalmadi ilac kullaniyoru simdi iyi
Iyi akşamlar Habibtem nasılsınnnniyi aksamlar hatunlar
Owwwwbugun kizim dwterjan yediaklim gitti cok.skur kustu icinde kalmadi ilac kullaniyoru simdi iyi
Topikte sana kıl oluyo napcazzzkıl oluyorum bu topiğe
Allah seniiiay ben nasil dinlemisim ya doktoru simdi baktim receteye gunde 2 taneymisiyi bari kullanmadan gordum
merhaba canimburdaki ismi de clomifen menegon ne icin insallah sonuc guzel olur
oylarim tabe margam
cok gecmis olsun canim
ben anlamaz ben bu topik olmak hÖnkarTopikte sana kıl oluyo napcazzz
Hönkar sen turistsin galibaben anlamaz ben bu topik olmak hÖnkar
evet ben turist hönkar papua yenıgındene var ben gelmekHönkar sen turistsin galiba
cok mu belli oluyo arbiAllah seniiiilk defa mi kullanacaksin canim sen?
Haaaa anlıyorum tebi tebievet ben turist hönkar papua yenıgındene var ben gelmek
evettcok mu belli oluyo arbi
evet canim 5 yasinda kizim varHaaaa anlıyorum tebi tebi
evettazerinim senin 1 çocuğun vardı dimi?
Allah bağışlasin tatlim . Hahahahahevet canim 5 yasinda kizim varbu gun doktora giderken bana anne git bak bebek getirmisler mi diyo
cok sukur bozan olmadı bol bol yuzdukcimcimem gecmis olsun habibtrmmm hayirlisiyla gelsin telefonun yaaa oLettin kendini sensiz olmuyor sana da iyi eglenceler insallah kimse huzurunu bozmazeymene de gecmis olsun
bugun kizim dwterjan yediaklim gitti cok.skur kustu icinde kalmadi ilac kullaniyoru simdi iyi
Cimcimemmmmm
Nasılsın kuzummm geldi mi telefonun tamirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?