- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #151.661
Polikistik overO nedir ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikistik overO nedir ??
Polikistik over[/QUOTE. Bilmiyorum
canım pko hastalarinda böyle akintilar olur. Belki sende de vardir. Belki de inşallah hamilesindir yerleşme kanamasidirBilmiyorum
Off insallah dediyim gibidir canim yada galiba ben en kisa zamanda bi doctora gidimcanım pko hastalarinda böyle akintilar olur. Belki sende de vardir. Belki de inşallah hamilesindir yerleşme kanamasidir![]()
Adetlerin nasil düzenli mi?Off insallah dediyim gibidir canim yada galiba ben en kisa zamanda bi doctora gidim
Son bi kaç aydir duzensizAdetlerin nasil düzenli mi?
Hadi ya,peki sancılı mı ?Son bi kaç aydir duzensiz
Biraz ama 2 defa cok sancili adette cekirmiştim okar kotuydu ki snlatamam ama evlenmeden once adette oldum zamam fazla sanci cekmezdimHadi ya,peki sancılı mı ?
Ya canm sende Pko olabilir. Bu ogrenebilmen için adetin 3. Günü hormon tahlili yaptirman lazım. Kaç yaşındasn,ne zamandir çocuk istiyosunuz?Biraz ama 2 defa cok sancili adette cekirmiştim okar kotuydu ki snlatamam ama evlenmeden once adette oldum zamam fazla sanci cekmezdim
Pko nasil bîrsey tam olarak anlata bilirmisinYa canm sende Pko olabilir. Bu ogrenebilmen için adetin 3. Günü hormon tahlili yaptirman lazım. Kaç yaşındasn,ne zamandir çocuk istiyosunuz?
19 yasin dayim 6-7 ay olucakYa canm sende Pko olabilir. Bu ogrenebilmen için adetin 3. Günü hormon tahlili yaptirman lazım. Kaç yaşındasn,ne zamandir çocuk istiyosunuz?
PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.Pko nasil bîrsey tam olarak anlata bilirmisin
Anaamm daha tazecik gelinsin sen19 yasin dayim 6-7 ay olucak
hmm tamam canim anladim cok tesekur ederim acikladin için ben bi ara doctora anlatmiştim cunku bi kaç defa kahverengi kanama doctor boyle birsey olabilir demişti ama bu ay daha deyisiktiyani hsmilelik yok deyil mi olmuyo boyle bir sey olursaPKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.
Bende seni düşünüyodum cimcimem. Iyi olmaniza sevindimm. Allaha emanet oo tatlim benmmtlfnum pzartesi glck iftardan sonra koye gtcez. eymende serumu ckario ishal gbi
cgayet hrsey normal
.opuyorum![]()