Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cimcimem gecmis olsun habibtrmmm hayirlisiyla gelsin telefonun yaaa oLettin kendini sensiz olmuyor sana da iyi eglenceler insallah kimse huzurunu bozmaz:110: eymene de gecmis olsun :KK46:

Merhabalar ayipli hatunlar:KK53::KK45::KK70:
ben 14 gun gecikme sonrasi nihayet regl oldum:eek:doktor yumurtayi buyutmesi icin ilac verdi adetin 5.ci gunu kullanicakmisim ismine bakmadim ya receteyi direk esime verdim:KK70::KK70:bi de progesteron :110:
sizde durumlar nasil bakiyim:KK53:

Yalnızca sapih olsaniz eyi ayriyetten pissiniz de kizaaam:KK70:
saha yapiyorum alinmiyonuz deeemi:confused:

Inşallah canim:KK19:
Gunde 1 tane dedi:KK17:
Sen kac tane kullanmistin?
Hem sapıh hem pasahlıyız madem senin ne işin var burda,demek sende bizdensin azerin :KK8::KK70:
Yokkiz niye alinalim,sakadan anliyoruz:KK60:

Sana başlangıç vermiş o zaman. Ilk kullandigimda 2 adet kullandim,2. Ve 3. Seferde günde 3 kere kulkandim

Kizlar bi de bana sonlara dogru Progestan kullanicaksin 10 tane dedi.benim evde var ama 5 tane kalmis içinde.onemli mi progestan kullanmak?yani progestansiz klomen kullanan yok mu?bes tane ilac icin yenisini almak istemiyorum acikcasi burda biraz tuzlu da 45 tl nerdeyse.kendisine sorucam zaten yok olmaz derse batti balik yan gider zaten diyip alicam o ayri:KK53:

Hem sapıh hem pasahlıyız madem senin ne işin var burda,demek sende bizdensin azerin :KK8::KK70:
Yokkiz niye alinalim,sakadan anliyoruz:KK60:

Sana başlangıç vermiş o zaman. Ilk kullandigimda 2 adet kullandim,2. Ve 3. Seferde günde 3 kere kulkandim
napiyim sizden vazgecemiyorum arbim :KK53:
senin ilacsiz takibinde yumurtan en fazla kac cikiyodu arbi?o_O

Back