- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.753
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #151.681
tv den kumanda ile cok zor oluyor uyumlu mouse bulmadımBende seni düşünüyodum cimcimem. Iyi olmaniza sevindimm. Allaha emanet oo tatlim benmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tv den kumanda ile cok zor oluyor uyumlu mouse bulmadımBende seni düşünüyodum cimcimem. Iyi olmaniza sevindimm. Allaha emanet oo tatlim benmm![]()
Ah canim benm. Uğraşma tv ile. Elif abla merak etmiş seni,sordu bugün. Bende söyledim telefonun bozuk olduğunutv den kumanda ile cok zor oluyor uyumlu mouse bulmadım
Ah canim benm. Uğraşma tv ile. Elif abla merak etmiş seni,sordu bugün. Bende söyledim telefonun bozuk olduğunu
Ayıplı hatun ne kızMerhabalar ayipli hatunlar
ben 14 gun gecikme sonrasi nihayet regl oldumdoktor yumurtayi buyutmesi icin ilac verdi adetin 5.ci gunu kullanicakmisim ismine bakmadim ya receteyi direk esime verdim
bi de progesteron
sizde durumlar nasil bakiyim![]()
ara sira ayipli konusuyonuz ya o yuzden sey ettim arbimAyıplı hatun ne kız![]()
Sapık yaptın bizi aferin azerinnara sira ayipli konusuyonuz ya o yuzden sey ettim arbimnasilsin bakem
![]()
Kac defa iceceksin günde? Bende bi işe yaramamisti klomen,inşallah sende yarar azerinimhee bu arada esim ilaci almis klomen mis![]()
Yalnızca sapih olsaniz eyi ayriyetten pissiniz de kizaaamSapık yaptın bizi aferin azerinniyiyimm tatlim sen nasılsın
![]()
Inşallah canimKac defa iceceksin günde? Bende bi işe yaramamisti klomen,inşallah sende yarar azerinim![]()
Hem sapıh hem pasahlıyız madem senin ne işin var burda,demek sende bizdensin azerinYalnızca sapih olsaniz eyi ayriyetten pissiniz de kizaaam
saha yapiyorum alinmiyonuz deeemi
Inşallah canim
Gunde 1 tane dedi
Sen kac tane kullanmistin?
napiyim sizden vazgecemiyorum arbimHem sapıh hem pasahlıyız madem senin ne işin var burda,demek sende bizdensin azerin
Yokkiz niye alinalim,sakadan anliyoruz
Sana başlangıç vermiş o zaman. Ilk kullandigimda 2 adet kullandim,2. Ve 3. Seferde günde 3 kere kulkandim
Bağımlılık yapariz biznapiyim sizden vazgecemiyorum arbim
senin ilacsiz takibinde yumurtan en fazla kac cikiyodu arbi?![]()