- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.641
yaaaa kac ssenelik evlisin ben 27 yasindayim.bir kizim.var arabistanda yasiyorum suan19 yasindayim evliyim fransada yasiyorum sende kendini anlat
2 ay sonra 1 yil olucak insallah cocuk yok suan ama insallah umudum var bu ay senyaaaa kac ssenelik evlisin ben 27 yasindayim.bir kizim.var arabistanda yasiyorum suan
ayyyy daha yeni evlisin sen 10 aylik hemde2 ay sonra 1 yil olucak insallah cocuk yok suan ama insallah umudum var bu ay sen
Sen kaç senelik evlisin bu arada ya ben test yspmiştim sanki hayal mi gordum bilmiyorum ama sanki 2 ci cizgi silik cikmiş test yaptımda daha 7 gun vardiyaaaa kac ssenelik evlisin ben 27 yasindayim.bir kizim.var arabistanda yasiyorum suan
at bakalimmm resmi var mi sende cekmismisin ?Sen kaç senelik evlisin bu arada ya ben test yspmiştim sanki hayal mi gordum bilmiyorum ama sanki 2 ci cizgi silik cikmiş test yaptımda daha 7 gun vardi
ayyyy daha yeni evlisin sen 10 aylik hemde
ben 3.5 yildir evliyim 2 yasinda bir kizcem var[/QUOTE Evet canim allah baslasin
at bakalimmm resmi var mi sende cekmismisin ?
İnsallah 2 ci meleyine kavusursun canim aminnnsagolFeyzaaaaaaaa darisi isteyen herkeeeeeseee bende ikinci icin ugrasiyorum yeni yeni bakalim hayirlisi
bende pko var biraz zor ooluyor anca yumurtalara buyutmek gerek kucuk kaliyor kadinlarin buyuk sorunuİnsallah 2 ci meleyine kavusursun canim aminnn
canim.ben birsey goremedim sen bir kac gun bekle kendini hemen heveslendirme.uzulme diye diyorum insallah hamilesindir...adete yakim kan testi yaptir bunlar bazen dogru sonuc vermeyebiliyor[/QUOTE. Beklemekten başka carem yok zaten az kaldi cumartesi gunu tekrarlicam insallah olmuştur
Ablacim ben cikiyorum yazik esim beni beklerken koltukta uyuya kalmişbende pko var biraz zor ooluyor anca yumurtalara buyutmek gerek kucuk kaliyor kadinlarin buyuk sorunu
Fazla takmiyodum ama cevrem dekiler hepsi hamile kaldi hatta dogum yapanlar bile oldu ayrıca esimin ayleside artik istiyo esimde istiyo her ne kadar beni uzmemecek için belli etmesededaha yeni evlisin ve gencsin olur insallah canim skma canini
Canim bi sorum olucakti Bat tarihinden 8 gun once hafif kahvenrengi kanamam olmuştu cok az di damla damla ve 3 gun surdu hatta 4 gun ve 2 gun sonra simdi baktim yine kahverengi kanamam olmuş bu seferdi biraz daha cok bu arada adette gunum 27 haziran er duzensiz deyilseyineHellooo
Pko mu var sende canim?Canim bi sorum olucakti Bat tarihinden 8 gun once hafif kahvenrengi kanamam olmuştu cok az di damla damla ve 3 gun surdu hatta 4 gun ve 2 gun sonra simdi baktim yine kahverengi kanamam olmuş bu seferdi biraz daha cok bu arada adette gunum 27 haziran er duzensiz deyilseyine
O nedir ??Pko mu var sende canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?