Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bir cok dünya nimetinin tadini çıkarım gekirim

Sen git orada bekle o kabadayi gbiadamin yaninda daha fazla gormek istemiyorum seni

Haklisn cnm . Peki o gerceklerde gun yuzune çıkarsa varsa egee böyle bisey . Herseye hazirlikli misin? Yani kabullenip oturcan mi , o dakika çıkıp gidip hayatina tekrardan mi basliycaksin?

Haklisn cnm . Peki o gerceklerde gun yuzune çıkarsa varsa egee böyle bisey . Herseye hazirlikli misin? Yani kabullenip oturcan mi , o dakika çıkıp gidip hayatina tekrardan mi basliycaksin?

İşte o konuyu hala dusunuyorum en zor karar da bu zaten ! Sevmiyor muyum evet çok sevıyorum ama bir yanım daha soğuk o soğukluk o zamana kadar geçmezse bıtırebılırım ben çünkü ona derdim hata yaparsan sana bır şans bıle vermem dedım

Sence Hatanın Affı olur mu cımcıme???

Kesinlikle olmaz . Benm mahmuta en bastan beri karşı durust ol dirim çok şükür olur . Bir eksigim olursa de derim . Bunu baskasindan değil senden duyarım isterim . Hayatina baska birisini alacaksan dahi bir anlik Buhran yada sevgi bitiminde derim yeter ko aldatma yada arkmdan is cevirme . Is cevirir ve yakalarsam hayatmzi zehir zindan ederim olene kadar didim . Ama durustce dersen sessiz sakin cikarim . Oyle yabi rosem . Yani bende hatanin affi yok . Sadece gidişatı var ya hayatini zindan eder yaoti hatasinda yada cennet karar onun

Bende öyle dusunuyorum zaten eğer bırsey olduysa bunu bıle bıle ınsan aynı yatakta yaramaz bence herseyden önce işkence bence

Bende öyle dusunuyorum zaten eğer bırsey olduysa bunu bıle bıle ınsan aynı yatakta yaramaz bence herseyden önce işkence bence

Rosem aralarinda elektriksel bir cekim bilene benm icin ayrilma sebebidir ! Hic bisi umrumda olmaz . Bir kadina aşık olmasi yeter .

Yani art niyetli vir bir şekilde konusmasi bilene . Sen kimsin ya benm kocamsan adam akilli yerinde durcaksin !! Durmuyorsan kapi orada der geçerim . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…