Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ins en.kisa zamanda olur canim.tedavi falan.goruyor musun ben burda bekledim ogluma kavustum.sukur rabbimee allahim.olmayanlarada versin ins tedavi surecim oldu bi sure
Klomen tedavisi gördüm canım 6 ay kadar. Ara verdim şimdi. Öyle. Sevindim senin adına. Darısı biz isteyenlere...

Nabee tatlim vala sende burda yalniz kaliyorsun onceden sayfalari okumaya erinirdik simdi sayfa atlatcam die canm cikio

İyilik valla canım senden naber? Doğrudur ben yeniyim ya eski zamanlarını bilmiyorum buranın..

İyilik valla canım senden naber? Doğrudur ben yeniyim ya eski zamanlarını bilmiyorum buranın..

Girdikmi en az 40 sayfa msj okurduk 40*10=400 msj
Şimdi herkez bebesini aldi
Bi kac kizimiz var ins onlarada rabbim isteyen herkeze nasip eyleyce gbi onlarada meleklerini nasip eyleyecek onlarda gelmiycek olsunda bebeleri gelmeselerde olur aslinda

[QUOTEmelikem, post: 41131512, member: 467benimdUOTEmelikemsm:-D :-D iyoruz sanirim 20 yasindayim 2 kizim birkavustursnileyim cinsiyeti henuz bellnerelerdursni canim INSALLAH ALLAH im sen ve butun isteyen herkese nasip etsin [/QUOTE]

slm.canm tanisalim o zaman memnun oldum benimde nick firuzee oh oh masallah dqrisi basimiza tatlimm Allah kavstrsn bebisine :) melekim vardi o nerelerde acep

Ben geldim yavyular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…