- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.301
Rahim.kalinkigindan.bahsediin sen okkyok canim ya karistirdin senhani su bebegi tutan perde var ya o ne bileyim valla doktor hic olmazsa 10 mm olmasi gerek dedi
karalar bagladin yani
mumkunmu ki
Mrb kuscemm nerelerden geldin kac yasindasin be kadardir bebek isyiyosunbİyiyizHAbibte sen nasılsın
yenü üye sayılırım ben,
biraz yabancısıyım buraların..
MerhabalarMrb kuscemm nerelerden geldin kac yasindasin be kadardir bebek isyiyosunb
Amin canım senin tedaviyle mi oldu??
Ne güzel canım, Allah bağışlasın..Yok canm kendiliğinden oldu cok sukur.
Ins en.kisa zamanda olur canim.tedavi falan.goruyor musun ben burda bekledim ogluma kavustum.sukur rabbimee allahim.olmayanlarada versin ins tedavi surecim oldu bi sureMerhabalar
İstanbuldan geldim, 27 yaş 3 senedir istiyorum canım. Sen??
Klomen tedavisi gördüm canım 6 ay kadar. Ara verdim şimdi. Öyle. Sevindim senin adına. Darısı biz isteyenlere...Ins en.kisa zamanda olur canim.tedavi falan.goruyor musun ben burda bekledim ogluma kavustum.sukur rabbimee allahim.olmayanlarada versin ins tedavi surecim oldu bi sure
Klomen tedavisi gördüm canım 6 ay kadar. Ara verdim şimdi. Öyle. Sevindim senin adına. Darısı biz isteyenlere...
Ben burdayım caniko
Nabee tatlim vala sende burda yalniz kaliyorsunonceden sayfalari okumaya erinirdik simdi sayfa atlatcam die canm cikio
İyilik valla canım senden naber? Doğrudur ben yeniyim ya eski zamanlarını bilmiyorum buranın..
Selam kizlae nasilsinjzzzz abowwww kimseciklwe gelmemisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?