- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.221
amin canım inş sağolasın......
hoşgeldin sende
ilhannazim hosgeldinnnnnnnnnn
yasakhayal bu kızlarıniçinde en eski evli :123:bizmiyiz ne kız ben yaşlanıyommu artık yavvvvv
oyyygene damdan düşer gibi geldim yawwwhoş buldum canlarımmmm nasılsınızz iyisiniz inş.. berayımda burda gördüm çok sevindimmmm
sey berayimm heriflere söylüycez bizi silkeleyeceklerrrr
HahahahahahahAyy Hiç Gülesimm Yoktu Valaa Benim Herifte Yok Bugünn. Yalnız Takılıyorumm
oyyygene damdan düşer gibi geldim yawwwhoş buldum canlarımmmm nasılsınızz iyisiniz inş.. berayımda burda gördüm çok sevindimmmm
hoşgeldin canım nasılsınoyyygene damdan düşer gibi geldim yawwwhoş buldum canlarımmmm nasılsınızz iyisiniz inş.. berayımda burda gördüm çok sevindimmmm
ne vardı bilmem kocada o zaman çoook iyi gelmiştidoru valla.melekimm biz erken evlilik kurbaniyizz...sanki evde kalmistim ne vardi biraz daha dursaydimmm
yumurtlama günün ne degil demii bugünn
banada kötü gelmiyor bu soğan suyudemekki sende benim gibi sevdin sogan suyunu ilhannazzimmmm..banada kötü gelmiyo su gibi iciyommm
sifa olsun ilhannazzimmmmmm
yaw kuzum annemlerdeydim yetişemedim bir ihtimal geç yumurtlama işte tabiki genede takdiri ilahi herşeyöylemmiinuarinim sen ön calisma deneme yapmissin ozamann
hoşgeldin canımcımCanlarımmm Benn GeldimmmOhh Ohh Ne Güzell Kalabalıkmıştaa Ne Kaynatıyosunuzz Bakalım ??
doru valla.melekimm biz erken evlilik kurbaniyizz...sanki evde kalmistim ne vardi biraz daha dursaydimmm
hoşgeldin canım nasılsın
ne vardı bilmem kocada o zaman çoook iyi gelmiştivalla ama yaptık bir cahillik ben kocişimden şikayetçi değilim aslında ....
sevgililer günümüzüdeunutmamış dün yine
Yokk Bebekimm. Çooktan Geçti Yumurtlama Günümm
Adet Olmama 7-8 Gün Filan Var BakalımmmGelecekmi Kırmızılarr
banada kötü gelmiyor bu soğan suyu
yaw kuzum annemlerdeydim yetişemedim bir ihtimal geç yumurtlama işte tabiki genede takdiri ilahi herşey
hoşgeldin canımcım
herşeyde bir hayır vardır kuzum öyle demeyin ya
yok canım geç geldi işten ama kırmızı gülyaw öylede yaptik iste dedigin gibi bi cahililkkdisarimi ciktiniz dünn
inslalah gelmez bi hamile haberi alsak inslaah arkasi gelir ama
yok canım geç geldi işten ama kırmızı gülalmış....bu akşam çıkacaktık ben de regl olunca ağrım var biraz istemedim gitmeyi bu akşam
Uzulme canim biz birbirimize destek olacaz insallah uzulme kiz senden burda coook var canmmm benim bu yolda hep beaberiz
inşallah gelmez canımda sevindirrisin bizi lorimm gibiiYokk Bebekimm. Çooktan Geçti Yumurtlama Günümm
Adet Olmama 7-8 Gün Filan Var BakalımmmGelecekmi Kırmızılarr
inşallah gelmez canımda sevindirrisin bizi lorimm gibii