Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyyygene damdan düşer gibi geldim yawww hoş buldum canlarımmmm nasılsınızz iyisiniz inş.. berayımda burda gördüm çok sevindimmmm
hoşgeldin canım nasılsın
doru valla.melekimm biz erken evlilik kurbaniyizz...sanki evde kalmistim ne vardi biraz daha dursaydimmm
ne vardı bilmem kocada o zaman çoook iyi gelmişti valla ama yaptık bir cahillik ben kocişimden şikayetçi değilim aslında ....
sevgililer günümüzüde unutmamış dün yine

demekki sende benim gibi sevdin sogan suyunu ilhannazzimmmm..banada kötü gelmiyo su gibi iciyommm
sifa olsun ilhannazzimmmmmm
banada kötü gelmiyor bu soğan suyu
öylemmiinuarinim sen ön calisma deneme yapmissin ozamann
yaw kuzum annemlerdeydim yetişemedim bir ihtimal geç yumurtlama işte tabiki genede takdiri ilahi herşey
Canlarımmm Benn Geldimmm Ohh Ohh Ne Güzell Kalabalıkmıştaa Ne Kaynatıyosunuzz Bakalım ??
hoşgeldin canımcım
doru valla.melekimm biz erken evlilik kurbaniyizz...sanki evde kalmistim ne vardi biraz daha dursaydimmm

herşeyde bir hayır vardır kuzum öyle demeyin ya

yaw öylede yaptik iste dedigin gibi bi cahililkkdisarimi ciktiniz dünn

Hoşbuldukkk Bebekimm Benimmm Oyy Oyy oyyy

valla bende tazeyiim evlilikte ama iizm ev meselesi olmayayı şuan 2. yılımız olcaktı ev almadan evlenmeyelim dedikk neseki şükür doğruda yapmışızz rabbim huzrumuzu bozmasın canlarımmm

inslalah gelmez bi hamile haberi alsak inslaah arkasi gelir ama

Ayy Aminn kuzumm yaa İnşallah Gelmezz
Kasıklarım Çook Fena ağrıyorr. Göğüslerim şiştii Balon gibi olduu
Adet öncesi şişer hep. Amaa Hamileliktede Şişebilirmiş Öyle diyolarr:13::13:

inşallah gelmez canımda sevindirrisin bizi lorimm gibii

Aminn Kuzumm İnşallah.
Kısmet Tabi böyle Şeyler
Kendimi Umutlandırmak İstemiyorum.Gerçekten Kırmızılar Gelince Çok üzülüp kendimi yiyorum.
O yüzden Çok Umutlanmıcam Artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…