• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Handish'inkiler tekrardan düzenlenmiş haliyle =)

Herşeyin çok güzel görünüyor tatlım..Hepsini ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmak nasip olur inşallah.Düğün ne zaman kısmetse...

Önünde zamanı olup da gönlünce çeyiz alışverişi yapanlara çok imreniyorum. Rahat rahat her şeyi tamamlayabileceksiniz ne mutlu :)
Maşallah, güle güle kullanın :)

teşekkürler kızlar :3:beğenmenize sewindim şekil a --> :66:
juligucum ewt o bornozlar çok güseller çok istiorm ilk fırsatta alıcm inşşlh.. beni zevkli bulduğuna göre zevkimiz uyuşuo demek çünkü herkes kendine göre güzeli seçio :34: gerçi ben brz zor beğeniorum mesela o tantitoniden aldığım nescafe fincanları ve pasta tkmı için ne kdr mağaza ve internet sitesi dolaştım ne sen sor ne ben sölim:40:hatta senin tavsiyenle kotona gittim orda cemile porselen ürünleri satmaya başlamışlar bi takım beğendim zebraya benzer bi desenli ama snr kısmet tantitonidekilere oldu:61:

Aynen canım güle güle kullan çok hoş seçimler yapmışsın.Hatta sarevden aldığın bordolu nevresim takımına aşığım.Ben linensten ona benzer bir ürün almıştım aldıktan sonra onu gördüm çarpıldım.:1:İyi günlerde kullan inş.Ben de çok zor beğenirim ama böylesi daha güzel seçimlere vesile oluyor.Tantitoniden aldıkların da çok orjinamiş iyi seçim.:34:Kotondakileri merak ettim bak şimdi bende ona bakayım bari:9:

$bernardo günlük çatal kşk takımı.webpbuda resmi olmayanlardandı :61:

$tokat%20sofra%20bezleri.webp
tatlım bunlar nedir ve nereden aldın acaba söyleyebilirmisin ikiside çok hosuma gıttı!
herşeyin çok güzel ayrıca güle güle kullanırsın insallah canım :nazar:

Eki Görüntüle 223019
tatlım bunlar nedir ve nereden aldın acaba söyleyebilirmisin ikiside çok hosuma gıttı!
herşeyin çok güzel ayrıca güle güle kullanırsın insallah canım :nazar:

Canım onları sofra bezi niyetine almıştım tokat yöresinde yapılıyormuş benimde çok hoşuma gitmişti motifleri tam yöresel, ama ben özdilekten aldım belki hala satılıodur özdilekte :34:

Back
X